Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel lehet titeket megőríteni szexuális téren? Jó értelemben. 18L
Figyelt kérdés
Mi az amire instant merevedésed lesz? Amit szexinek találsz egy nőn? Mi az amit ha a párod megtenne/felvenne/mondana beleélveznél a nadrágodba?2021. jún. 21. 22:02
31/43 anonim válasza:
Engem a szerepjáték nagyon felizgat <3
32/43 anonim válasza:
18. Ezt én se értem nagyon, de ha látok egy ilyet rögtön elindul az égbe...
33/43 anonim válasza:
1.: Miniszoknya, fehér térdzokni, fehér / matróz ing. Baaang. Végem van tőle.
2.: Mini - rövid farmernaci, top/pici póló, flip-flop papucs, látható, formás comb-vádli-lábfej, szexi lábujjak, mosoly.
34/43 anonim válasza:
A volt barátomnak az tetszett, ha a szoknya alá olyan bugyit vettem ami picit átlátszott a vonalainál
37/43 anonim válasza:
A természetes vörös haj nagyon ritka, 1-2 százalék.
38/43 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha minden hókuszpókusz nélkül merevedése lenne a pasimnak. Ha szeret, tetszem neki, akkor ennyi is elég lehet.
39/43 anonim válasza:
Én leginkább beülnék a kádba és a zuhanyfejjel kényeztném magam. Ha ez nem jön be, akkor hagyjuk.
40/43 anonim válasza:
Ha a dogos baratnojevel kenyeztetik egymast, utana meg mindharman eljatszogatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!