Szüleim megőrítenek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Semmi se jo nekik. Ha este 11 kor még gépezek apám átrobog a szobámba és elkezd veszekedni hogy aludjak már. Ha átjön a barátom és játszunk a gépen vagy PS -en akkor 3 napig hallgatom hogy semmit nem csinálunk. Barátomnak most nincs munkája , de néha hívják építkezésekre. Ő most apámèk szavaival élve egy lusta g*ci , aki egész nap játszik. Nem tagadom tényleg ezt csinálja. De nem értem nekem miert kell folyton ezt hallgatnom és amikor nálunk vagyunk kb szorongunk mert nem merünk semmit csinálni mert mindenért rossz szemmel néznek ránk. Ha együtt fürdünk az a baj, ha tvzunk az ha jatszunk a kutyaval akkor meg az. Es látványosan ki is fejezik a nemtetszésüket. A barátom szülei miért nem foglalkoznak ezzel? ! Ha náluk hajnali 2 -kor kezdunk el filmezni akkor se szólnak semmit . Az én apamtol meg hallgatom utána hogy egesz ejjel nem tudott aludni mert mi tvztunk :S Baratom igyekszik megfwlelni nekem csak ez az allaskereses nem megy valami jól. Nem tom meddig fogom bírni. Miert nem hagynak minket ? Nekik nem mind1 kivel járok ? Nem ertem mit terorizalnak minden nap. Oket irritalja ha nem vagyok otthon es nem mosok fozok takaritok. Azt mondjak egy vadidegenert elarulom a csaladomat..... Hulyek ezek ? Most akkor minden szerelmes elarulja a csaladjat ?! Vagy mi....#barátnő #barát #szerelem #anya #lustaság #szakítás #szidalmazás #terrorizálás #Apàm kikèszít #összeugraszt
2014. okt. 28. 21:04
2/15 A kérdező kommentje:
22 de télen mit lehet csinálni ugy őszintén. ÁltalábAn tvzunk. Most jatszottunk a gepen es es masnap egybol hallgathTom szentbeszedet. Minek van ha nem szorakozhatunk vele ezt nem ertem.
2014. okt. 28. 21:11
3/15 anonim válasza:
Hát 22 éves korotokra már illett volna felnőni.
Te dolgozol? Tanulsz még?
A barátodnak van valami használható tudása? Mit tett le 22 éves koráig az asztalra?
4/15 A kérdező kommentje:
Apam engem hord el mindenfele patkanynak. A baratom meg k*cs*g gyerek.... Mindig ezt mondja k*cs* ggyerekkel mi van ? Dolgozik mar ? Stb. A kva anyja kcsg gyerek.....az :@
2014. okt. 28. 21:22
5/15 A kérdező kommentje:
En alkalmi munkakat csinalok. De szinte minden nap megyek mar vagy 5 honapja. Baratom nem tud elhelyezkedmi a szakmajaban es valogat is merthogy o nem fog 80 ezerert dolgozni. De elotte irodaban dolgozott de apam arra aut mondta h az nem munka -.- neki csak a nehez fizikai munka a valami mert o is szakmunkas.....
2014. okt. 28. 21:25
6/15 anonim válasza:
Jó fej a barátod, ha nem megy el 80 ezerért dolgozni! Milyen végzettsége van?
7/15 A kérdező kommentje:
Van.
2014. okt. 28. 21:33
9/15 anonim válasza:
Még soha nem gondoltál arra, hogy már nem vagytok gyerekek? Annyit várjatok el amennyit ti is adtok! NEM ÉLÖSKÖDNI!!!!!!
10/15 anonim válasza:
Jézusom, 22 évesen úgy beszélsz és állsz az élethez, a barátoddal együtt, mint valami kis éretlen 16-17 éves!
Mi az, hogy nem megy el nyolcvanezerért? Inkább ül otthon a gép előtt? Akkor valóban egy lusta, semmirekellő ember, és apukádnak tökéletesen igaza van!
22 évesen az ember ne TV-t nézzen meg játsszon egész nap, hanem a jövőjével foglalkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!