Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyerűen miért találnak...

Egyerűen miért találnak hülyegésnek mindent a szüleim, amit csinalok?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, megáll az eszem, nem járok műkörmöshöz, hanem beszereztem a kellékeket, amikkel itthon magamnak meg tudom csinálni a körmeimet, de szerintük baromság ez az egész műkörmözés.

Havonta 1 regényt el szoktam olvasni szabidőmben, de szerintük hülyeség az összes, amikor el kezdem mesélni nekik, hogy mit olvasok-azt pedig hozzátenném, hogy ők kérték, hogy meséljem el, hogy miről szól.

Szoktam csinálni kavicsokból, gömbökből... díszeket, amit szintén baromságnak tartanak.

Ruhát nem szeretik, ha vásárolok, mert hülyeség.

Pizzazni menni a barátokkal megint hülyeség, bármilyen filmet nézek, hülyeség.

Ha csinálok valamilyen koktélt, az is hülyeség...

Komolyan mondom semmihez nincs kedvem, legszívesebben ki se szállnék az ágyból, mert bármit csinálok, az hülyeség... Más egész nap a helyi bárban ül, és ezen kívül semmit nem csinál, én meg hiába csinálok, semmi nem tetszik nekik.

2014. okt. 28. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne értük csináld hanem magadért. Amit meg mondanak kakild le. Érezd jól magad.
2014. okt. 28. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom jol erezni magamat, ha minden nap lefikazzak, amit csinalok.
2014. okt. 28. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
Irigylem a problémáidat...
2014. okt. 28. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Helyedbe annyit mondanek vissza hogy reklamalni a gyartónál, ill. csinalj okosabbat jobbat

Amugy csak irigykednek sztem

2014. okt. 28. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Jézusom, még mindig a torta miatt sírsz? Tegnap meg a kert. Komolyan mondom, eddig próbáltam normális tanácsokat adni, de mostmár nagyon gáz, amit csinál 21 ÉVESEN.
2014. okt. 28. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok ilyen felnőtt van. Frusztráltak, fásultak, kiégtek.

Ők boldogtalanok, nem értek el semmit sem az életben, le akarnak húzni mindenkit.

2014. okt. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!