Egyerűen miért találnak hülyegésnek mindent a szüleim, amit csinalok?
Komolyan mondom, megáll az eszem, nem járok műkörmöshöz, hanem beszereztem a kellékeket, amikkel itthon magamnak meg tudom csinálni a körmeimet, de szerintük baromság ez az egész műkörmözés.
Havonta 1 regényt el szoktam olvasni szabidőmben, de szerintük hülyeség az összes, amikor el kezdem mesélni nekik, hogy mit olvasok-azt pedig hozzátenném, hogy ők kérték, hogy meséljem el, hogy miről szól.
Szoktam csinálni kavicsokból, gömbökből... díszeket, amit szintén baromságnak tartanak.
Ruhát nem szeretik, ha vásárolok, mert hülyeség.
Pizzazni menni a barátokkal megint hülyeség, bármilyen filmet nézek, hülyeség.
Ha csinálok valamilyen koktélt, az is hülyeség...
Komolyan mondom semmihez nincs kedvem, legszívesebben ki se szállnék az ágyból, mert bármit csinálok, az hülyeség... Más egész nap a helyi bárban ül, és ezen kívül semmit nem csinál, én meg hiába csinálok, semmi nem tetszik nekik.
Helyedbe annyit mondanek vissza hogy reklamalni a gyartónál, ill. csinalj okosabbat jobbat
Amugy csak irigykednek sztem
Sok ilyen felnőtt van. Frusztráltak, fásultak, kiégtek.
Ők boldogtalanok, nem értek el semmit sem az életben, le akarnak húzni mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!