Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális, amit...

Szerintetek normális, amit csinálok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nehezen tudok csak együtt élni a szüleimmel (sok oka van, ez most mindegy), szóval minél előbb szeretnék elköltözni. Viszont mivel még csak 17 éves vagyok, várnom kell pár évet. Végül kitaláltam egy módszert, amivel kicsit könnyebbé teszem az életem, de nagy hülyeségnek tűnik :D Elkezdtem olyan dolgokat gyűjteni, amiket majd magammal viszek, ha egyszer saját lakásom lesz. Pl. képeket, amiket kirakok a falra, DVD-ket, meg mindenféle apróságot. Mindig, amikor anyám nagyon felidegesít, előveszem ezeket (egy dobozban tartom) és elképzelem, milyen lesz majd egyedül élni. Szerintetek nagyon furcsa, amit csinálok? :D

2014. aug. 29. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Normalis, de en nem igy orvosolnam a problemat... Nezzuk csak 17 eves vagy gondolom ez lesz az utolso eved a gimiben... ha ugyesen tanulsz, meglesz az erettsegid, mehetsz egyetemre, es olyat valasztasz, ami tavol van az otthonodtol, es akkor maris tudsz koltozni ... vagy pl nem tudom, nem ismerelek se teged, se csaladod, nem tudom elneke nagyszuleid, de ha igen nem lehetne hogy elmenj hozzuk? Otthon megmondanad, hogy szeretnel kicsit veluk lenni ... vagy keress az otthonod korul (vagy a szobadban, vagy kint egy kis dugi helyet) amit "kitulajdonithatsz"... pl keresel egy kis lepukkant helyet a lakasod korul, s mikor otthon ugy erzed eleged van kimesz oda, s ott nezegeted a dolgaid... es nem hulyeseg, tok normalis, hogy vannak almaid, terveid, de szerintem probalj meg tenni azert, hogy jobb legyen csaladi helyzeted :) Nem ismerlek, s bocsi, ha valami sertot irtam...
2014. aug. 29. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Inkabb a lóvét gyujtsd.
2014. aug. 29. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy teljesen jó módszer a feszültség levezetésére. Senkinek nem árt, neked meg segít.
2014. aug. 29. 20:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát sajna nem tudok rokonokhoz menni, de ennyi időt még kibírok valahogy.

Amúgy 2.: Havi párezer forint zsebpénzt kapok, abból nem sok jönne össze :/

2014. aug. 29. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen apróságokat gyűjtöttem, pakolgattam...tényleg picit nyugtató hatású. Szerintem normális.

Szerencsére már sikerült egy év után elköltözni párom anyjától...:)))

2014. aug. 29. 20:54
 6/11 anonim válasza:

Szia!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye.. Itt te vagy a hetes válaszoló, ugye? Ha igen, kicsi a világ!

De, hogy azért a kérdésedre is szolgálhassak valami érdemleges válasszal, egyáltalán nem furcsa, amit csinálsz.

De ezen kívül léteznek még tökéletes önnyugtató alternatívák, például az írás, az olvasás, a sportolás, illetve az érzéseid kibeszélése. Ez utóbbi csak akkor, ha van olyan ismerősöd, barátod, akiben megbízol.

Természetesen, ha ezt, amit leírtál gond nélkül megteheted (mert hiába javasoltad a fentebb említett kérdésben, nekem egy kicsit macerás a dolog, de amint lesz rá lehetőségem, megfogadom), és nem kerekednek ki plusz konfliktusok belőle, akkor egy nagyon jó ötlet. :)

Sok sikert!

2014. aug. 30. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, én voltam az :D Pont ezután a válaszom után jutott eszembe, hogy lehet, hogy kicsit fura, amit csinálok. De most megnyugodtam, hogy nem néztek miatta teljesen őrültnek :)
2014. aug. 30. 13:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként nem csak így szoktam megnyugtatni magam, azokat is alkalmazom, amiket leírtál, főleg az olvasást és az írást. :)
2014. aug. 30. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:
vezess 1 naplót és mindennap írd le hogy mi történt veled , ez segít meg gyugodni.Járj el külön órára vagy szakkörre, addig se vagy otthon. Nincs 1 barátnőd akivel eltöltheted az idődet? akkor kevesebbet leszel otthon.
2014. aug. 31. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem normális amit csinálsz. Én ugyan nem gyűjtögettem sok dolgot, bár nem is volt rossz a családi hátterem. Albérleteket meg eladó lakásokat nézegettem a neten, gondolatban berendeztem lakásokat (egy panel lakást mindenki tud, hogy néz ki belül), néha le is rajzoltam.

Ikea meg más lakberendezési katalógusokat nézegettem, álmodoztam. Néha arról is, hogy ha nyernék a lottón, akkor hol vennék/építenék házat és milyen lenne :)

2014. szept. 1. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!