Szerintetek normális, amit csinálok?
Sziasztok!
Nagyon nehezen tudok csak együtt élni a szüleimmel (sok oka van, ez most mindegy), szóval minél előbb szeretnék elköltözni. Viszont mivel még csak 17 éves vagyok, várnom kell pár évet. Végül kitaláltam egy módszert, amivel kicsit könnyebbé teszem az életem, de nagy hülyeségnek tűnik :D Elkezdtem olyan dolgokat gyűjteni, amiket majd magammal viszek, ha egyszer saját lakásom lesz. Pl. képeket, amiket kirakok a falra, DVD-ket, meg mindenféle apróságot. Mindig, amikor anyám nagyon felidegesít, előveszem ezeket (egy dobozban tartom) és elképzelem, milyen lesz majd egyedül élni. Szerintetek nagyon furcsa, amit csinálok? :D
Igen, normális, én képeket kezdtem el anno tiniként gyűjteni, füzetbe ragasztottam, milyen legyen pl. konyha, berendezések a házban, bútorok. Aztán elkezdtem írni, először verseket, aztán naplót, később történetek, javarészt krimi jellegűt, szerelmest is, de ihlet hiányában abba maradt. Mandalázni is szoktam, ha tehettem kimentem szabadba, barátokkal lógtam.
Kitartás és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!