Szüleim megőrítenek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Semmi se jo nekik. Ha este 11 kor még gépezek apám átrobog a szobámba és elkezd veszekedni hogy aludjak már. Ha átjön a barátom és játszunk a gépen vagy PS -en akkor 3 napig hallgatom hogy semmit nem csinálunk. Barátomnak most nincs munkája , de néha hívják építkezésekre. Ő most apámèk szavaival élve egy lusta g*ci , aki egész nap játszik. Nem tagadom tényleg ezt csinálja. De nem értem nekem miert kell folyton ezt hallgatnom és amikor nálunk vagyunk kb szorongunk mert nem merünk semmit csinálni mert mindenért rossz szemmel néznek ránk. Ha együtt fürdünk az a baj, ha tvzunk az ha jatszunk a kutyaval akkor meg az. Es látványosan ki is fejezik a nemtetszésüket. A barátom szülei miért nem foglalkoznak ezzel? ! Ha náluk hajnali 2 -kor kezdunk el filmezni akkor se szólnak semmit . Az én apamtol meg hallgatom utána hogy egesz ejjel nem tudott aludni mert mi tvztunk :S Baratom igyekszik megfwlelni nekem csak ez az allaskereses nem megy valami jól. Nem tom meddig fogom bírni. Miert nem hagynak minket ? Nekik nem mind1 kivel járok ? Nem ertem mit terorizalnak minden nap. Oket irritalja ha nem vagyok otthon es nem mosok fozok takaritok. Azt mondjak egy vadidegenert elarulom a csaladomat..... Hulyek ezek ? Most akkor minden szerelmes elarulja a csaladjat ?! Vagy mi....#barátnő #barát #szerelem #anya #lustaság #szakítás #szidalmazás #terrorizálás #Apàm kikèszít #összeugraszt
2014. okt. 28. 21:04
11/15 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy jogosan akad ki apukád, ha egyszer miattatok nem tud aludni..ideje már elköltözni és akkor nem papol senki
12/15 anonim válasza:
Nos, én 23 éves vagyok, van férjem és gyerekem. Nemrég vettünk házat, 7 éve összeköltöztünk. Gáz vagy. Itt pattogsz mint valami 15 éves lánygyerek, szidod a szüleidet. Te nem szégyenled magad? Költözz el és ne élősködj a szüleiden. A pasid meg igenis nebjen el havi 80ért dolgozni, mert pár év mulva az a 80 már csak 60 lesz!
13/15 anonim válasza:
Ti nem 22 évesek vagytok az tuti.
Ha tényleg annyi éves lennél , nem így beszélnél a szüleidről.
Ha mégis , akkor nem vagy érett , kb egy 15 éves szintjén lehetsz.
Kicsit gondolkozz :)
14/15 anonim válasza:
Haha, 2 naplopó jól egymásra talált. Apádnak teljes mértékben igaza van!!!!!
15/15 A kérdező kommentje:
12-es 23 évesem megnézem hogy hol tudtok házat venni. Az emberek még lakásra is hitelt vesznek fel nem hogy házra. Nemhiszem hogy a saját keresetedből vetted. Vagy a szülők adták rá a pénzt vagy a párod a milliomos. De tuti nem szerelemből mentél hozzá. Vagy netán nyertetek a lottón? :D
2014. nov. 1. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!