Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel lehet titeket megőríteni szexuális téren? Jó értelemben. 18L
Figyelt kérdés
Mi az amire instant merevedésed lesz? Amit szexinek találsz egy nőn? Mi az amit ha a párod megtenne/felvenne/mondana beleélveznél a nadrágodba?2021. jún. 21. 22:02
1/43 anonim válasza:
Hát attól biztos nem élvezek a nadrágomba, hogy mond valamit, nem vagyok már kisgyerek.
Szerintem ez nagyon egyénfüggő.
2/43 anonim válasza:
Én arra gerjedek ha egy nő intelligens, jó humora van, kedves, nőies.
Ami lelomboz: ostoba, okoskodó, alpàri, közönséges
3/43 anonim válasza:
"Ma este húgom is csatlakozik hozzánk"
4/43 anonim válasza:
Nekem már csókolózás közben is áll. Nem kell hozzá nagy dolog, ha vonzó a nő szàmomra. Elég ha csak "csábosan" néz, vagy végig simítja a vállam pl:)
6/43 anonim válasza:
nyitott tűsarkú kilakozott körmökkel.smink.f
7/43 A kérdező kommentje:
Én múltkor azt csináltam hogy a párom ölébe ültem szemben és nem engedtem hogy hozzám érjen, cwak én érhettem hozzá
Stb😏
2021. jún. 21. 22:10
8/43 Noren1989 válasza:
A múltkor pl egy rosszlànyokos kuvàra àllt fel - megtalàltam tàrskeresőn 😉😂😅
9/43 anonim válasza:
Egy baromi jó nővel - csinos (vagy legalábbis átlagos megjelenésű), erős kisugárzás, jófej, nyitott stb. stb. stb. - értsd: a partner tud megőrjíteni, minden más csak bónusz hozzá.
10/43 A kérdező kommentje:
Értem értem. Mindenkinek ment a zöld. Még a savanyú lábszagosnak is❤
2021. jún. 21. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!