Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőritenek . Elköltözzek?

Megőritenek . Elköltözzek?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy elmagyarázni,mindig is utáltam ha sok ember vesz körül,Én meg rajtam kívűl 6 emberrel lakom egy házban (apa,anya,tesók).Anyámék mindig veszekednek,tesomék meg egyszerüen..nyomik nemtudok mást mondani rá,egy elcseszett családban élek,ugy érzem én vagyok az egyetlen normális ember a családban.Persze szeretem őket meg tudom hogy elég szemétség ahogy érzek,de egész nap mindenki jön-megy kiabál és már marhára idegesit.öcsém is mindig piszkál már idegösszeroppanást kapok.Szedek magneB6-ot de semmit nem segit,max keveseet zuzok. Seretek egyedül lenni,de itt képtelenség egy percre is egyedül lenni.Még csak 17 éves vagyok ugyhogy elköltözni még nem tudok,de igy meg szerintem elöbb utobb kinyirom a családom vagy magam.Nem tudom mit csináljak már egy idegroncs vagyok

2013. júl. 14. 21:45
 1/3 anonim válasza:
En azt tudom ajanlani hogy amíg nyár van keres diák munkát addig is avval lefoglalhatnad magadat es távol is lennél a csaladodtol..próbálj meg vhogy pénzt szerezni hogy aztán mire betöltőd a 18.evedet mar eltudj költözni!Addig is kitartás!Ne csinálj olyat amit életed végéig bánnál.
2013. júl. 14. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló gondolatok jártak a fejemben 12-17 éves koromban a másfél szobás panelban.

Nem volt saját szobám, 1 négyzetméter sem, amire azt mondhattam, hogy ott nyugodtan lehetek.

Aztán 18 évesen egyetemre mentem és elköltöztem otthonról.

Utána sem költöztem haza, elkezdtem dolgozni, albérletben laktunk a barátommal, utána vettünk egy lakást és most a hitelt fizetjük.

Sajnos csak kitartást tudok kívánni.

:(

2013. júl. 14. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Én nemtudom mikor tudnék elköltözni :c Még van 2 évem a suliból és még tovább akarok tanulni ugyhogy még jo sokára lessz rá pénzem :c kolégiumba meg tuti nem megyek,ott még több ember..
2013. júl. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!