Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogyan reagálnátok, hogyha az egyik barátotok felajánlaná nektek, hogy küld intim fényképeket a barátnőjéről?
Megnéznétek a fényképeket? Vagy visszautasítanátok az ajánlatot? Nem biszexuális ez a szituáció egy kicsit?
A srác, aki a barátnőjéről akar intim fényképeket küldeni biszexuális lehet?
Lehet, hogy csak te nem jöttél be a barátjának ? Nekem így volt hármas szexben részem, a párom megmutatta az intim képeimet a barátjának, neki bejöttem, majd meg is dumálták, hogy akkor hármasozunk. Később nem ment rá erre a barátságuk.
De hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak, mitől lenne ez biszexuális szituáció? Ez inkább cuckold hajlam a párod részéről, ami elég sok férfinál van. Természetesen más felfedezhet benne biszexuális hajlamot is, de nem hiszem, hogy erre gondolna rögtön egy pasi, ha a haverja felhozná, hogy csinálják hármasban a nőjével.
Mi ebben a biszex?
Simán megnézném, amúgy volt is már rá példa
Nekem eddig egyik sem akart küldni, nem is kértem.
Viszont volt jó pár haverom akik látni akarták a csajaimat... betegek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!