Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól gáz ha valakinek nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Nincs szerencsém a párkeresésbe sajnos. Lassan már bele boldonulok ebbe, mert szeretnék barátnőt.2021. máj. 25. 21:58
2/10 anonim válasza:
hát olyan 25 felett szerintem már kicsit gyanús, hogy van valami gond az emberrel, de olyan 20 körül még szerintem nincs diagnosztizálható mentális betegség :D
4/10 anonim válasza:
20 felett már furcsa, 25 felé már határozottan gáz.
5/10 anonim válasza:
Ez csak ilyen magyarországi problémakérdés. Hót mindegy, mert idős korban is lehet párt találni.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom lattad-e a 40 eves szűz c. Filmet viccet felre tévé nem gaz en 19 voltam amikor elvesztettem, de kesobb sem gaz szerintem. Ha igy érzed jol magad akk jo ha nem akk keress valakit
8/10 anonim válasza:
#2 Akkor szerinted a balszerencse vagy a csóróság is mentális betegség igaz? Se homo nem vagyok se pszichopata, de nekem se volt még csajom soha (most vagyok 25), mert nem vagyok se milliárdos se Brad Pitt. 2021 van jó reggelt, itt már nem úgy megy hogy aki szeretne barátnőt annak lesz is...
Jó lenne befejezni ezt a "20-25 fölött biztos elmebeteg vagy meleg az illető" dumát, épp elég szar érzés hogy még mindig nem volt senkim, nem én tehetek róla, és szerintem ez a legtöbb hasonló cipőben járó emberre igaz.
10/10 anonim válasza:
#8 Azért maradjunk annyiban, hogy jó eséllyel nemcsak az az oka a szingliségednek, hogy nem vagy brad pitt, meg nincsenek milliárdok a bankszámládon. alapból direkt kiemeltem amúgy, hogy a 20 még nem gáz, nos a 25 .. enyhén szólva már fura, nyilván a mentális betegség kicsit erős, túlzó fogalom volt, de valami problematika van az adott emberrel. Eléggé sok nő járkál a nagy világban, kétlem, hogy annyira lehetetlenség lenne valamelyikkel összejönni, lehet hatalmasak az elvárásaid, na úgy már tényleg nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!