Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kapna tőletek esélyt egy húszas évei közepén járó fiú akinek nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Se csók, se randi, szóval semmi.2021. máj. 18. 07:18
1/9 anonim válasza:
Nálam nem. Én a tapasztalt idős férfiakat szeretem. 🙂
L/20+
2/9 anonim válasza:
Nálam sem. Szerintem olyan lányoknál lesz esélyed, akik még szintén “szűzek” minden téren
3/9 anonim válasza:
Simán. Élvezném hogy én “ronthatom” meg :D
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon tetszene a pasi akkor adnék neki egy esélyt.
6/9 anonim válasza:
Ha így mutatkozik be, nem. Aki szerint a legfőbb tulajdonsága, hogy hàny csaja volt vagy nem volt, az nekem nem kell
8/9 anonim válasza:
Hazudni kell néhány kapcsolatot, aztán annyi.
9/9 anonim válasza:
Van párom szóval nyilván nem, de tegyük fel szingli vagyok, akkor simán, több srácot is ismerek aki alapból jó személység, vicces, kedves, nem is csúnya csak olyan issssszonyatosan önbizalomhiányos és bátortalan hogy nem mer odamenni egy csajhoz és ismerkedni szóval magában az hogy még nem volt kapcsolatod nekem nem lenne red flag mert én is socialy awkward potato vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!