Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogyan reagálnátok, hogyha az egyik barátotok felajánlaná nektek, hogy küld intim fényképeket a barátnőjéről?
Figyelt kérdés
Megnéznétek a fényképeket? Vagy visszautasítanátok az ajánlatot? Nem biszexuális ez a szituáció egy kicsit?
A srác, aki a barátnőjéről akar intim fényképeket küldeni biszexuális lehet?
2021. jún. 3. 12:54
2/32 anonim válasza:
Megnézném a fényképet mert nem biztos hogy bi.. lehet a 3mas felállás jön be neki !
3/32 anonim válasza:
Megkérdezném hogy mit szeretne pontosan.
4/32 anonim válasza:
Nem biztos hogy bi,inkább dicsekedni akar.
5/32 anonim válasza:
Az én párom is dicsekedésből mutogatta a képeimet. Senki nem utasította vissza.
6/32 A kérdező kommentje:
Értem, de hát valahol mégis élvezheti, hogy másoknak is feláll a nőre... Lehet ez akár rejtett bi hajlam is ami inkább csak tudat alatti szinten nyilvánul meg
2021. jún. 3. 13:12
7/32 anonim válasza:
Ez miért lenne biszex dolog?
Simán lehet, hogy csak hármasozni akarnak és így keresnek megfelelő srácot harmadiknak. Elvégre nem a saját farkáról akar képeket küldeni.
Én simán megnézném a barátnőjéről készült képeket, aztán még lehet, hogy más is összejön.
8/32 A kérdező kommentje:
Vannak, akik szerint a hármas alapból lehetetlen egy enyhe biszex hajlam nélkül. Valahol itt olvastam korábban az oldalon.
2021. jún. 3. 13:17
9/32 A kérdező kommentje:
Mert hát lássuk be arra indul be hogy a másik pasi dugja a nőt vagy a nő szopik
2021. jún. 3. 13:18
10/32 anonim válasza:
Szóval ha jól értem akkor az adott pasit az izgatná hogy a barátnőjét szopatná vagy dugná egy másik pasi?És ehhez a barátnő mit szól?Mi volt a véleménye? Amúgy megnézném a képeket,aztán kiderülne hogy mi lenne a folytatása....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!