Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan itt azt írjátok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan itt azt írjátok hogy akinek sokára lesz barátnője azzal az a baj hogy nem tudja mire vágyik egy nő. Valaki leirja hogy mi kell a nőknek?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem volt barátnőm, sokan azt írják itt hogy az a baj ha egy fiúnak sokára lesz barátnője akkor nem tudja mi kell a nőknek. Hogy értitek, kifejtenétek légyszi?

Lányok tényleg fontos az hogy mennyire "ért" hozzátok egyfiu?

2021. máj. 25. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

A nők élvezik, hogy 10 pasi jut rájuk, a pasik meg örülhetnek ha 2 évente egyszer nőhöz jutnak.

Most az összes csaj lepontoz majd, de akkor is ez az igazság.

2021. máj. 25. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

1

Neked húszévente is sok lenne...

2021. máj. 25. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos. Egyszer kerültem ágyba egy 26 évessel, akinek állítólag volt már tapasztalata, de fogalma se volt, mit kellene csinálnia velem. Feküdt mellettem és vigyorgott bambán. Én meg vihart és égzengést szerettem volna, hogy egy férfi kapjon fel és rántson magával. Képletesen szólva. Előjáték nulla, azt se tudta, mi az. Megkérdezte, hogy kinyalhat-e. Próbálkoztam puszi, simi, csókokkal, ő meg megpróbálta utánozni. Szex tartott egy percig. Életem egyik legkellemetlenebb élménye volt.

Olvass legalább romantikus könyveket, hogy legalább azt tudd, miket szoktak csinálni.

Maga a felvetés, hogy ha tapasztalatlan vagy, nem tudod, mi kell a nőnek, szerintem nem igaz. Tudhatod így is, hogy mi kell, de ehhez tájékozódnod kell, hogy ne csak feküdjél, mint egy uborka és várd a csodát.

2021. máj. 25. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 persze, van akinek ehhez nem kell tapasztalat. Az első barátnőm nekem is többször mondta, hogy mennyire meglepte, hogy egyes dolgok mennyire természetesek voltak nekem ahhoz képest, hogy nem volt előtte tapasztalatom, de tudom, hogy sokan nem ilyenek. Én is ismerek olyat, aki első kapcsolatában elég sokat bénázott. Én csak annyit tudok mondani, hogy szerintem a legjobb, ha azt teszed, amire vágysz
2021. máj. 25. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3-4 van aki a 20. alkalommal is balfék, nem tud ráérezni a másikra, vagy nem is érdekli csak gyorsan üríteni akar. Olyan ez mint a divat, a stílus nem pénz kérdése, de kellő intelligenciával tanulható.
2021. máj. 25. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Na látod, ez a probléma, hogy felmerül a kérdés. Ösztönösen kellene jönnie, így, hogy fogalmad sincs, nem csodálom. Mellesleg mindnenki más, nincs egy fix recept.
2021. máj. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!