Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogyan reagálnátok, hogyha az egyik barátotok felajánlaná nektek, hogy küld intim fényképeket a barátnőjéről?

Figyelt kérdés

Megnéznétek a fényképeket? Vagy visszautasítanátok az ajánlatot? Nem biszexuális ez a szituáció egy kicsit?

A srác, aki a barátnőjéről akar intim fényképeket küldeni biszexuális lehet?

2021. jún. 3. 12:54
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Az is izgatná hogy a nőt egyszerre két pasi dugja.

A nő azt nem vállalná be, de azt igen, hogy az egyik dugja, a másikat pedig leszopja közben.

2021. jún. 3. 13:34
 12/32 A kérdező kommentje:
Akinél próbálkozott az intim képeket kapta volna meg tőle, de már ennél a pontnál meghátrált az illető
2021. jún. 3. 13:39
 13/32 anonim ***** válasza:
Gondolom szeretnéd kihasználni a lehetőséget,vagyis úgy gondolom hogy nem mondanál nemet eme felkérésre... Nézd ha nekem tennének ilyen ajánlatot,tuti elgondolkoznék egy két dolgon,mert ugye a barátság is rámehet egy ilyenre,ezt le kéne tisztázni... De aztán lehet nem hagynám ki,egy jó élménnyel gazadagodnék ...
2021. jún. 3. 13:40
 14/32 A kérdező kommentje:
De úgy tűnt, hogy nem is értette miért hátrált meg az illető.
2021. jún. 3. 13:41
 15/32 anonim ***** válasza:
Van aki nem meri bevállalni,de ezt is el kell tudni fogadni... Valami oka volt hogy meghátrált... vagy szimplán megijedt kicsit,azért nem mindennap kap valaki ilyen ajánlatot...
2021. jún. 3. 13:44
 16/32 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik természetesnek tartja az ilyen hármas dolgokat. Egyszerűen nem is tudta hova tenni azt, hogy volt valaki, akit ez nem érdekelt. Amikor elmondta, azt mondta hogy rossz híre van. Az illetőt nem érdeklik a fényképek.

A félreértések elkerülése végett a nő, akiről szó van én vagyok. 😄 Csak az érdekel, hogy ezt férfiak hogyan látják!

2021. jún. 3. 13:47
 17/32 anonim ***** válasza:
Ezt rögtön sejtettemmivel velem beszélgettél itt én válaszolgattam,az írásaidbol lejött hogy Te vagy a nő 😉😁 Egyébként vannak olyanok akiknek ez nem jön be,van akinek igen.. Ez ilyen,ezzel nem tudsz mit kezdeni,ha eddig nem vállalta akkor ezután sem fogja... Jobban jártok ha kerestek mást erre a célra ha mindenképp kipróbálnátok,biztos lesz rá jelentkező! Vagy ismerős vagy idegen,azt Ti döntöttek el! 😊
2021. jún. 3. 13:54
 18/32 anonim ***** válasza:

Nekem egyről mutogatott képeket, amiket azzal a céllal kapott hogy "ugye noncs kicsi mellem" témában vigasztalja a drága barátnőjét és próbáljam vigasztalni én is.

Aztán amikor próbáltam, féltékeny lett rá. Nem túl okos...

Én e miatt a segíteni kéne rajta téma miatt néztem meg, de nem meztelen, hanem bikinis képeket. Kb strandon is lehet ilyet látni.

Hát fura a helyzet, mert ez kb semmi se jó. Ha leszólom, az is baj. Ha dícsérem, az is.

Ez egy csabda helyzet, mint a kövér vagyok kérdés.

2021. jún. 3. 14:12
 19/32 anonim ***** válasza:
Én is hátráltam már meg hármasszex előtt. Pedig korábban volt több hármasban részem és magamat szexcentrikus férfinak tartom, de akkor valamiért nem mentem bele egy interneten megismert párral a szexbe. Féltem, hogy felsülök, vagy hogy csalódást okozok. A pár szimpatikus volt, kedvesek voltak, de valahogy akkor az első személyes találkozásnál nagyon a torkomban dobogott a szívem. Jó benyomást tettem rájuk, nekem is tetszettek (bár nálam kb. 10 évvel idősebbek voltak). Máig bánom, hogy akkor nemet mondtam.
2021. jún. 3. 15:41
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 3. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!