Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.

28/f

2021. máj. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor, végtére is min változtattál? Mit tettél meg érte???
2022. szept. 21. 22:38
 72/82 anonim ***** válasza:
40%

Persze hogy átnézel a legtöbb pasin😅😅 Mert ugyanolyan beképzelt és felszines vagy, mint a legtöbb "mások által csinosnak mondott" nő.

Aztán mikor neked kell a fax, akkor gondolom csak csettintesz, és elvárod hogy a nagy kegyesen kiválasztott pasi ugorjon mint a pincsikutya🤣🤣🤣

2022. szept. 22. 04:38
 73/82 anonim ***** válasza:
100%

A rocker stílus és a tetoválásokkal sincs semmi baj, vannak, akiknek ez bejön. A Katvédnél, amikor melóztam, sok tűzoltónak is voltak tetoválásai és az irodán is, nekem is van. Igaz nő vagyok, de néha mivel tetszik és szeretem a goth stílust öltözök úgy is. Kedves is azokkal, akik szintén, ha kell kitudok állni magamért.

Szal lehet érződik rajtad, a bizonytalanság és emiatt is van ez és esetleg nem jó közegben akarsz ismerkedni. Ám az is igaz, hogy a úm. különcöket furának tartják, de ha tudsz kedves és mosolygós lenni akkor jó. A hozzáállásodon is jó lenne változtatni.

De abban van igazság, hogy le kell tudni szarni azokat, akikkel nincs dolga, de nem kell átesni a ló túloldalára sem és csak magának megfelelni. Persze közben legyen nyitott és érdeklődő. Amikor az ember jól érzi magát a bőrében és kiegyensúlyozott azt a környezete is észreveszi.

2022. szept. 22. 13:22
 74/82 anonim ***** válasza:
92%
Egzisztenciával ,hogy állsz? Havi jövedelem, ingatlanvagyon.
2022. szept. 22. 18:02
 75/82 anonim ***** válasza:
41%

Mázlista. Engem sokan megbámulnak.

Deutálom!

2022. okt. 10. 21:03
 76/82 anonim ***** válasza:
86%

Igen az nagyon fontos nekik, csak letagadják.

Persze ők nem tudnak neked semmit letenni az asztalra.

2022. okt. 10. 21:04
 77/82 anonim ***** válasza:
94%

Nézd, án mostanában több elég jól keresővel beszéltem akik most nettó 500-1 millió közt, de vannak akik jelenleg 2-3 millió nettót keresnek, hivatalos munkával, amúgy pilóták. Igaz több év munkanélküliek voltak. Na mindegy.

Tudod mit mesélnek?

Amikor kamaszok voltak, nem néztek ki jól, a lányok rájuk se néztem, még 20-25 év közt se figyeltek fel rájuk. De később 28-30 felett meg szó szerint elkezdték nekik csapni a szelet, tudod amikor családalapítás téma van, akkor már egy jól kereső, nyugodt sráccal fognak összejönni. Bár ekkor már ők mesélték nem azok a lángoló szerelemmel, odaadó szexel vannak a lányok, hanem inkább úgy hagyják magukat megcsinálni.

Sajnos, ha nem nézel ki azt csak pénzel lehet kompenzálni, de azt se fiatalként hanem 28-30 felett, de inkább 30 felett. Arra lehet kompenzálni az embernek legyen barátnője, de azt nem ,hogy szeressen is téged és ne csak a pénzedért tűrjön el, és azért ,mert stabil megbízható férfi vagy. Hát kb.

Aki nem tud lendíteni az életén 28-30 felett, kevese keres, nincs saját háza, akkor az szinte emiatt bukfenc a nőknek. 30 felett, már egy jólkereső férfit akarnak, kiélték magukat, most már itt a családalapítás. Tiniként elég egy helyes pofi, felnőttként hiába helyes, nem keres jól bukfenc.

2022. okt. 11. 07:28
 78/82 anonim ***** válasza:
94%

100% igazat adok.

Én nem keresek sz.rul, jó végzettségem, és a végzettségemnek megfelelő jó munkám van, de én ezzel a típussal mindig is úgy voltam, ha fiatal korában elég volt a helyes pofi, akkor családot is a helyes pofival alapítson. Én ennek megfelelően választottam a feleségem is, akik meg eddig a külsőre mentek, menjenek a helyes pofival albérletbe🤣🤣

2022. okt. 11. 08:28
 79/82 anonim ***** válasza:
78%

Persze, eltartót keres hogy kitartott legyen valaki mellett, neki meg ne kelljen dolgoznia egy percet se, az ilyeneket hogy kell átkurni mint palànkon a szart, egy pilótának eleve kevés szabadideje van, akkor meg lenne ürügy miért lehet szeretőt tartani, ugyan az mint a kamionos, jól keres, de keveset van otthon, ezért lehet félre járkálni, a nők egy bizonyos kor után agyilag meggárgyulnak, az az igazság, ráadásul mindent próbálnak megmagyarázni, aki hülye, be is dől nekik…

2022. okt. 11. 09:21
 80/82 anonim ***** válasza:
93%

Ne akarj megházasodni. Ebbe a világba ne. Örülj ha szabad vagy, ha igényed van rá, kúrd meg ezt meg azt, aztán kuka, állj tovább, építgesd - fejleszd magadat, egy kiegyensúlyozott férfit egy valami téríthet vakvágányra, egy nő!

Mindent bonyolultabbá tesznek ami egyszerű, utána meg a saját maguk hülyesége miatt, önmagukat se kèpesek elviselni melletted!

2022. okt. 11. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!