Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?
Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.
28/f
Magadról összesen két infót írtál, és az is pusztán külsőség.
Ha szerinted ennyi elég, ez a lényeg ismerkedéskor, akkor nagy eséllyel ez a probléma.
Osztom a fájdalmadat, kérdező. Én kezdem kapisgálni, hogy azért nem tetszem senkinek, mert egyszerűen NINCs szexuális vonzerőm, nincs szikra, nincs meg a kémia.
Férfias kisugárzásom valószínűleg a nulla felé tart.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!