Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.

28/f

2021. máj. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
24%
#8: Na, megérkeztek a szűz lepontozógépek! Fáj az igazság, igaz-e, fiúk?
2021. máj. 30. 21:37
 12/82 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: ne a szexet hajtsd, hanem a Nőt keresd. Szimpátia, bizalom, vágy - az a helyes sorrend. Ha már volt kapcsolatod akkor nem kell mást csinálnod csak mint anno egykor. Mielőbb rástartolni a következő kapcsolatra és ott majd előbb-utóbb megtörténik ha megvan a kellő fokú rezonancia a partnerrel.
2021. máj. 30. 21:51
 13/82 anonim ***** válasza:
62%
Mert szerencsétlen vagy
2021. máj. 30. 22:26
 14/82 anonim ***** válasza:
100%

Magadról összesen két infót írtál, és az is pusztán külsőség.

Ha szerinted ennyi elég, ez a lényeg ismerkedéskor, akkor nagy eséllyel ez a probléma.

2021. máj. 31. 12:09
 15/82 anonim ***** válasza:
59%
Mert hülye vagy! Engem pl. meg sem kérdeztél!?
2021. máj. 31. 12:14
 16/82 anonim ***** válasza:
89%

Osztom a fájdalmadat, kérdező. Én kezdem kapisgálni, hogy azért nem tetszem senkinek, mert egyszerűen NINCs szexuális vonzerőm, nincs szikra, nincs meg a kémia.

Férfias kisugárzásom valószínűleg a nulla felé tart.

F

2021. jún. 8. 10:52
 17/82 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg a stílusoddal van a baj! Vagy nagyon válogatós vagy! Menj el személyiségfejlesztésre, és fogadd el a kezdetben bárki punciját!
2021. jún. 12. 12:28
 18/82 anonim ***** válasza:
100%
9 es most komolyan a Nicolas Victort reklamozod? Ok szansekosan olyan tanacsot adnak hogy tovabbra is sikertelen legyen az ember. Azert, hogy minel tovabb vevo legyen az ember a szolgaltatasaikra.
2021. júl. 19. 10:52
 19/82 anonim ***** válasza:
89%
A 8ast miert pontoztatok le? Kb igen is igy gondolkodnak a nok. Akik meg lepontoztak azoknak faj hogy ez az elet rendje.
2021. júl. 19. 10:55
 20/82 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy a kisugarzasod, beszedstilusod, szemelyiseged leheta problema?
2021. júl. 28. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!