Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.

28/f

2021. máj. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
100%
#50: Úgy, úgy! Meg aztán az exprostiknak is kell valaki, akit nem zavar a múltjuk (vagy inkább szemet huny felette, csak legyen már egy nője)...
2022. jún. 2. 18:49
 52/82 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta sincs változás.:/
2022. júl. 11. 00:02
 53/82 anonim ***** válasza:
85%
És mit vársz, menjünk oda hozzád lefeküdni veled??
2022. júl. 11. 00:21
 54/82 anonymousreview60 ***** válasza:
80%
Mit mondott a pszichoterapeuta?
2022. júl. 11. 01:16
 55/82 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag magas de vékony gyerek voltam. A szitu kb. ugyanaz mint nálad. Egy haver ajánlására elkezdetem konditerembe járni. A kondi egy igazi hobbi lett. A mai napig csinálom csak ha nagyon beteg és lázas vagyok hagyom ki de ez szerencsére ritka. A teremben nagyon normális de igazi vagány srácok voltak. Az összhatás megváltoztatott. Megjött szép lassan az önbizalmam. Volt ,hogy a csajok hozzám jöttek oda a strandon. A rengeteg befektetett energia és pénz bőven meghozta a gyümölcsét. Nőben nem volt hiány. Aztán összejöttem a mostani párommal aki most is egy nagyon csinos nő. Ő is fiatal korától a mai napig rendszeresen sportol. A szex is tökéletesen működött. Aztán a barátnő kitalálta, hogy őt a szexnél már magasztosabb dolgok izgatják. Nagyon jó társak vagyunk én szeretem ,tök jól megvagyunk szex viszont semmi hosszú-hosszú évek óta. Tudom és mások is mondják, hogy magasan jobban nézek ki mint a korosztályom. Anyagi gondjaim sincsenek de a barátnő visszautasítása ,az ,hogy egy dicsérő szava nincs hozzám visszarántott a gödör legaljára. Szex nélkül élem az életem ahogyan régen. Nincs egyszerűen erőm ismerkedni. Magyarul: ÖNBIZALOM. Te nálam fiatalabb vagy és a tanácsom test és a lélek kemény és határozott edzése. Magadért csináld és ne másért! Legyél széles látókörű ,hogy sok mindenről tudj társalogni és tiszteld a nőket. Kemény munka lesz de megéri ,hidd el. Csak arra figyelj, hogy ne ess bele abba a hibába mint én. Ha összejön egy kapcsolatod és a barátnőd nem akar szexelni veled és ennek nem nyomos oka lesz (egészségügyi, gyász , stb. ) akkor idejében beszélj vele és szakíts. Ne várj éveket mint én mert akkor képtelen leszel cselekedni.
2022. júl. 21. 11:03
 56/82 anonim ***** válasza:
14%
Biztos kicsi a cerkád. A nők a nagy lőcsöt szeretik.
2022. júl. 21. 15:50
 57/82 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos azóta sincs változás.:/"

Min változtattál azért, hogy változás legyen?

2022. júl. 22. 06:37
 58/82 anonim ***** válasza:
83%
#57 Valószínűleg semmin sem változtatott. Ha tett volna lépéseket, akkor leírta volna, hogy pl elkezdett valamit sportolni, talált magának valami hobbi klubbot, próbált ismerkedni, de eddig sikertelenül. Az ilyeneken sajnos nem lehet segíteni. Ők azok akik nagyon max a munkahelyükön vagy a családjuk által szereznek párt, mert máshol nem is próbálkoznak.
2022. júl. 22. 07:03
 59/82 anonim ***** válasza:
92%
Nincs stílusod, nem vagy szórakoztató partner!
2022. aug. 4. 20:47
 60/82 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#59: Mit jelent az, hogy valakinek nincs stílusa? Mindenki valamilyen, tehát az a stílusa. Elvileg annak nincs stílusa, aki a megjelenését, gesztusait, stb. úgy váltogatja, ahogyan akar valakire jó benyomást keltsen, tehát kiismerhetetlen, nincs igazi karaktere. De gyanítom, nem ezt érted alatta.
2022. aug. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!