Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.

28/f

2021. máj. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
78%

Na és azzal hogy panaszkodsz mit akarsz mégis, hogy majd valaki megsajnál, aztán jajj szegényke lefekszem vele?

Komolyan vagy kezdj el férfiként viselkedni, aztán akkor lesz valakit, vagy menj el egy hivatásoshoz, aztán meg van oldva, vagy a c verzió, hogy továbbra is sajnáltathatod amgad.

2022. jan. 4. 01:00
 32/82 anonim ***** válasza:
84%
#31: Attól szerinted lesz önbizalma, hogy fizet a szexért? Én még nem csináltam ilyet, de ha megtenném, igencsak szánalmasnak érezném magam utána.
2022. jan. 4. 08:45
 33/82 anonim ***** válasza:
63%

Legnagyobb gond, amit már írtak többen :Nincs önbizalmad.

Lehet nem jó az ölzözködésed, vagy beszéd stílusod, esetleg túl csendes vagy ?

Keress egy olyan lányt, akit barátként megkérdezel, tudna-e neked segiteni, tanácsot adni ? Ha ez sem megy, Kezdjél FIÚKKAL ! Hátha ott találsz partnert ? :)

2022. jan. 4. 15:34
 34/82 A kérdező kommentje:
Oké, és hogy viselkedjek "férfiként", meg milyen az ideális öltözködés? Nekem rocker stílusom van: Bakancs, terepnadrág/farmer/fekete naci, zenekaros póló és tetovált is vagyok...
2022. jan. 4. 17:02
 35/82 anonim ***** válasza:
63%
A nők 90%-ának nem jön be ez a stílus ez a probléma. Szóval vagy stílust váltasz vagy elkezdesz olyan helyeken ismerkedni ahol hozzád hasonló rocker csajok vannak. Nekem volt egy kollégám pont ez volt a problémája és aztán ő is rocker csajjal jött össze. Nem nagyon lett volna más megoldás mert a stílust nem nagyon akarta megváltoztatni...a
2022. jan. 12. 11:54
 36/82 anonim ***** válasza:
66%

Stílus kérdése!

F/60+

2022. jan. 20. 22:22
 37/82 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez egy összetett kérdés. Először is a külső nagyon fontos, mivel az fog meg valakit. Szóval az extrém külsővel nehezen lehet csajozni (pl hosszú haj, fura stílus, tetoválások néhány csajnál kizáró oknak számítanak). A fitt test (nem a gyúrós kondisokra gondolok) pedig a legtöbb nőnél ugyanúgy előnynek számít. A belső is fontos. Ezen belül a kommunikáció, intelligencia stb. Egy férfi merjen kezdeményezni emellett, tudja mit akar és bízzon önmagában. Viszont nagyképű parasztok sem a legjobbak. Szóval arany középút. Másképp nagyon nehéz egy nőt felszednie egy férfinak.
2022. jan. 21. 16:41
 38/82 anonim ***** válasza:
100%

Már egy éve ez a téma?

Szerintem egyszerűen nem vagy elég rámenős, és nem élsz az alkalom adta lehetőséggel, vagy lehet, hogy észre sem veszed amikor ott a lehetőség.

Miért hagyná bámelyik nő is, hogy berakd neki, ha nem elég férfiasan csinálod?

Nekem eddig 39 évesen két baromi hosszú kapcsolatom volt, mondhatni már szinte házasság, de sok lehetőséget szalasztottam el 20 éves korom előtt én is, amíg rámenősebb nem lettem, és szinte már az első alkalomnál beletörtem a csajba a répát, úgy hogy alig bírt menni egy hétig. Na aztán nem is pattintott le egyik se utána!

2022. febr. 14. 13:14
 39/82 anonim ***** válasza:
90%

"inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik..."

Jó ég ember :D

Mit kéne csinálniuk? Kérjék meg a kezed?

Mégis mit vársz egy nőtől?

Te nem tudom, hogyan szocializálódtál, de nem tudod értelmezni a nőket...

2022. febr. 14. 13:18
 40/82 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő visszanéz meg elfordul és röhög, akkor már régen volt bármi is a lába közöt, aztán a "komaasszonyokkal" kompenzál, meg oldja a zavarát...

Egy jól karban tartott nő, elégedett és az alapvető kedvességen kívül szexuálisan hűvös!

2022. febr. 14. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!