Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem akar velem lefeküdni egyetlen nő sem? Kapcsolataim pár hónapig tartottak csak (kb évek teltek el a kapcsolataim között), egy éjszakás, szexkapcsolat sose volt. Sosem keltettem fel a nők érdeklődését, munkahelyen is rengeteg nő dolgozik, mégsem akar tőlem senki semmit, inkább elfordítják a fejüket, nem is néznek rám, ha szembe találkoznak velem, vagy csak játszanak, röhögnek rajtam és azt élvezik... Magas vagyok, adok is magamra.

28/f

2021. máj. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
22%
Sose hagyd egy nőnek se hogy irányítson, különben örökre szűz maradsz! Pár évem eltelt a suli óta mire ez számomra bebizonyosodott!
2022. febr. 14. 13:24
 42/82 anonymousreview60 ***** válasza:
80%

1. A rocker stílus a csajok egy bizonyos szűkebb rétegének és egy bizonyos korosztályban jön be. Te a 28 éveddel abból már erősen kifele lábalasz. Emiatt amikor nem a rocker csajok között ismerkedsz, más stílust, ruházatot kell felvenned.

2. 25.0000-37.000 Ft-ért megmondja egy stílustanácsadó, hogy mit kellene hordanod a nem rocker alkalmakkor.

3. Meg kellene kérdezned azokat a haverokat, akikkel kb. ugyanabban a körben mozogsz, mint ahol röhögnek rajtad ezek a nők, hogy mi lehet a probléma.

4. Valószínűleg van valami személyiségbeli hiányod is, amit te nem veszel észre, a haverok meg nem látnak, mert nem előttük csajozol. Az ezeken való gondolkodásban segíthet egy terapeura vagy egy coach.

2022. márc. 4. 08:05
 43/82 anonim ***** válasza:
97%

Nehogy arra beszéljétek már rá, h ne öltözködjön a saját stílusa szerint.

Dehogynem.

Sok nőnek be jön a rocker stílus igen is. Köztük pl nekem is. Csak olyan helyekre kell járni, koncertekre, stb ahol ilyen stílusú emberek vannak.

Meg persze tényleg a magabiztosság. A legfontosabb.

2022. márc. 5. 21:41
 44/82 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom
2022. márc. 10. 23:25
 45/82 anonim ***** válasza:
95%
Hónapokig tartó kapcsolatban se volt szex?
2022. márc. 11. 00:40
 46/82 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnáltatod magad.
2022. márc. 11. 07:48
 47/82 anonim ***** válasza:
92%
Úgy öltözz, ahogy neked tetszik. Nehogy már 28 évesen felvegyél valami tök más szerepet, azért még elég fiatal vagy. Én csinos, igényes nő vagyok, de a röhögést leszámítva én is átnézek a legtöbb pasin,még a kigyúrt Casanovákon is. Nem azért, mert csúnyák vagy lenézem őket, hanem mert mondjuk magammal vagyok elfoglalva/érdekel épp valaki/leszarok mindent. Hidd el, a mai fiatal nők nagy része lesz.r mindent és mindenkit. Akik jobban néznek ki, meg még sikeresek is, azok meg főleg, mert elvannak magukban. A nők nem olyanok, mint a pasik, hogy megbámulnak mindenkit és kis csivava módjára ugrálnak az izgalomtól. Ez nem ellened irányul, de ez van, ilyen világot élünk. Egy dolog van, amivel tudod ezt irányítani, az az, hogy laza vagy és nem veszed magadra, szimplán jól érzed magad a bőrödben és leszarsz te is mindent.
2022. márc. 11. 22:23
 48/82 anonim ***** válasza:
87%
Elhiszitek hogy ha ezt a kerdest egy no irta volna ki, hogy miert nem akar lefekudni vele egyetlen ferfi se, a 47 valaszbol 30 ferfi azt irta volna hogy vele lefekudhet? Meg melle kapott volna 50 privatot? Szegeny gyerek meg csak savazast kapott itt, makdnem az osszes valasz abbol allt minn kellene valtoztatnia.
2022. márc. 23. 08:55
 49/82 anonymousreview60 ***** válasza:
88%

"Elhiszitek hogy ..." Igen

"Szegeny gyerek meg csak savazast kapott itt" Mert valamit rosszul csinált vagy legalábbis sokan szeretnék ezt hinni.

"makdnem az osszes valasz abbol allt minn kellene valtoztatnia." Van egy problémája (különben nem kérdezte volna), és itt megoldásjavaslatok kerültek fel.

Férfi-nő viszony: Hogy itt kettős mérce van? Abszolut.

Helyes? Nem.

Mit lehet ellene tenni? Fogalmam sincs.

2022. márc. 23. 14:40
 50/82 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még pár hónapos se volt, 25 évesen, gyúrj az egzisztenciára, majd 30-35 évesen majd ha lesz pénzem, kell apa, elvált a menő pasijától akkor majd emberszámba vesznek hidd el. Apapótlék.
2022. jún. 2. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!