Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írtam ki az alábbi kérdést, most léptem az ügyben, miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. Ma leszólítottam egy padon ülő lányt, aki a barátnőjével beszélgetett. Előtte 2x már elmentem előttük, mert arra volt épp dolgom, aztán viszont úgy döntöttem visszamegyek, mert végülis a csaj is rámpillantott néhányszor, bár láttam , hogy azért nem voltam annyira jó nála. Odamentem, mondtam , hogy megtetszett, nem lenne-e kedve valamikor elmenni valahova, aztán azt mondta nem, de végül megadta a facebookját. Mondtam hogy akkor írjak, és azt válaszolta ha szeretnél igen. Most akkor miért nem válaszol? Csak le akart koptatni? De mondtam is neki, hogy semmi baj, ha nem szeretne ismerkedni, de akkor mi a francnak adta meg az elérhetőségét?2021. máj. 20. 21:38
21/26 anonim válasza:
Talán csak azért nem válaszol, mert megijedt, túl fiatal. Talán az élete első ilyen sikere volt, amire sokszor gondol, és bánja is, hogy nem válaszolt, de fél is.
22/26 anonim válasza:
Úgy gondolod, ha megtetszik valaki, leszólítod és már jártok is? Mert rádnézett, amikor elmentél előtte? Látott a fészen, rohadtul nem kíváncsi rád. Legyen már az ö titka, miért nem megy feleségül hozzád azonnal.
23/26 A kérdező kommentje:
22-es: Ez igen, a legmagasabb szintre emelted ezzel a megnyilvánulásoddal a szavak kiforgatását, elferdítését. Én csak azt kérdeztem, hogy miért nem válaszol az üzenetemre. Én ha megadtam volna vkinek az elérhetőségem, legalább méltatom 1-2 válaszra.
2021. máj. 21. 08:02
24/26 A kérdező kommentje:
20-as: Kösz szépen a biztató szavakat, jól esik. Bárcsak nekem is sikerült volna a gimiben becsajoznom... Mázlista vagy. Lehet, hogy te is elkezdenél nőket leszólítani, ha 22 évesen még egyedül lennél. Hidd el, én sem mertem sosem. Csak egy idő után eljut az ember egy bizonyos pontra, hogy kvázi nem engedheti , hogy az egész élet elszaladjon mellette, anélkül, hogy tenne a dolgokért. Kár, hogy a lány nem hajlik az ismerkedésre, én tuti a tenyeremen hordoztam volna...
2021. máj. 21. 08:06
25/26 anonim válasza:
A csinosabb csajok sok ajánlatot kapnak. Kapásból levehette, hogy nem vagy nagy vagány, de gondolhatott arra, hogy esetleg lehetsz jó parti komoly kapcsolatra (szolidabb srácok jobban megbecsülnek egy csajt, ilyennek is lehet pénzes a családja, járhat jövőbeli sikerességet borítékoló egyetemi szakra).
De a facebook profilodból nem ezt látta…
26/26 A kérdező kommentje:
Ma megint próbálkoztam. Ez ideáig 2/semmi.Kezdek amúgy elkenődni, lehet csak szimplán xarul nézek ki. Mondjuk a mai elvileg épp a pasijával beszélt telefonon, én azt hittem , hogy csak be van dugva a füle... Nem tudom, hogy akkor előtte miért stírölt ő is...
2021. máj. 26. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!