Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én írtam ki az alábbi kérdést,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam ki az alábbi kérdést, most léptem az ügyben, miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. Ma leszólítottam egy padon ülő lányt, aki a barátnőjével beszélgetett. Előtte 2x már elmentem előttük, mert arra volt épp dolgom, aztán viszont úgy döntöttem visszamegyek, mert végülis a csaj is rámpillantott néhányszor, bár láttam , hogy azért nem voltam annyira jó nála. Odamentem, mondtam , hogy megtetszett, nem lenne-e kedve valamikor elmenni valahova, aztán azt mondta nem, de végül megadta a facebookját. Mondtam hogy akkor írjak, és azt válaszolta ha szeretnél igen. Most akkor miért nem válaszol? Csak le akart koptatni? De mondtam is neki, hogy semmi baj, ha nem szeretne ismerkedni, de akkor mi a francnak adta meg az elérhetőségét?
2021. máj. 20. 21:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát mai világban egy 16 éves csaj szerintem sokat lóg a telefonon, nem tartom nagyon valoszinünek, hogy órákig nem lett volna a kezében, sajnos nem ez a realitás.Csajok ti mondtok, sanszos hogy ez a hajó elment? Ti örültetetek volna amúgy a lány helyében?
2021. máj. 20. 22:02
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

#9 nem vagyok mester, de ugyanúgy kezdtem mint a kérdező, boldog-boldogtalant leszólítottam (kulturáltan - így nem borították rám az italt, s nem rúgtak tökön), próbálkoztam ahol csak lehet. Egy este/szórakozóhelyen/fesztiválon volt hogy 100 nőnél is próbálkoztam (normálisan). Ezekből a tapasztalatokból alakul ki a rutinod (a kudarc is és a pozitív "eredmény" egyaránt tapasztalat), amikor idővel már egy szemvillanásból látod, a szemkontakt első felvételénél hogy talán bejöhetsz-e a csajnak, vagy érdektelen vagy számára (és akkor már oda sem mész, mert minek). Addig viszont újra és újra próbálkozni kell amíg nem lesz rutin - tapasztalatot csak gyakorlatban tudsz szerezni, könyvből nem tanulható.

Biztos van született csajozógép akinek e nélkül is megy, nekem dolgoznom kellett a tapasztalatok megszerzésén de megérte :)

2021. máj. 20. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris 9-es, azért ha van már tapasztalatod a dologban akkor jobban tudod mi az ami nagyobb eséllyel bejön. Persze itt nem sablondumára kell gondolni, hanem csak szimplán hogy milyen témákkal érdemes nyitni, hogy érdemes viszonyulni az egész szituhoz.

Én online társkeresésnél ezt tapasztaltam, hogy úgymond bele lehet azért jönni a dologba.

Másodszor 11es, van esélye hogy épp valamiért nem ért rá, vagy másik lehetoseg hogy még gondolkozik hogy elkezdjen e veled dumálni. De valoszinubbnek tartom hogy elúszott. Egyébként szerintem mindenképp érdemesebb több időt eltölteni ha már ott vagy, mert ez így kb ugyanaz mintha online társkeresőznél csak még furább😄

2021. máj. 20. 22:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
😄Utóirat: azért szerintem ez az utcán odamenős dolog 20+ éveseknél esélyesebb, mert az ilyen tinilányok valószínűleg nem tudják kezelni ezt.
2021. máj. 20. 22:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Csakugyan a dumán múlna? Rosszat mondtam neki szerintetek? Mibe ha úgy néznék ki, mint Elvis Presley pl. belement volna... Ha illedelmesen adod elő a sablont, az is beválhat ha jó vagy a csajnál. 12-es, te hogy látod, a nők mennyi része viszonozza ezt? Próbálkozzak tovább?
2021. máj. 20. 22:21
 16/26 A kérdező kommentje:
Hát igen amúgy, kicsit tényleg éretlennek tűnt, pedig igyekeztem nem zavarba hozni. Mindegy, nen hiszem, hogy ezen múlt volna, gondolom nem jöttem be neki eléggé. Amúgy még próbáltam is oldani a szitut, hogy max röhögtök rajtam egy jot vagy kettőt, ha elutasítasz...
2021. máj. 20. 22:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leginkább működőképes stratégia az az, ha odamész valami humoros/egyedi/aktuális(aktuálist úgy értve hogy ott ahol vagy épp történik valami és arra reflektálsz) beszélgetést kezdeményező szöveggel, és akkor utána el lehet kezdeni rendesen dumálni, hogy "amúgy hany eves vagy, akármi"

20F

2021. máj. 20. 22:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Én örültem volna neki ha valaki így odajön hozzám, meg azért ha már írtál, egyszer-kétszer válaszolhatott volna ha már megadta a nevét, elég gyerekes ez a viselkedés, szerintem ne foglalkozz vele.

20L

2021. máj. 20. 22:32
 19/26 anonim ***** válasza:

#11 tanács: ne azon rugózz hogy a 20 leszólított csajból miért mond valaki nemet, miért nem válaszol, hanem arra koncentrálj aki igen. Nem válaszol mert CSAK. Jogában áll, nem válaszolni. Elmondanám neked, hogy ha buliban szedsz fel egy lányt, csók, tipi-tapi, miazmás, számot/elérhetőséget cseréltek akkor is 5-ből van hogy 4 másnapra már tilt, nem válaszol pedig nem csináltál "semmi rosszat". Egyszerűen ilyen a női szeszély, megvan biztos rá az oka, ha akarja majd elmondja, de felesleges ezen pörögni.

Ha Férfi vagy akkor az elutasítást is emelt fővel tudomásul veszi az ember és nem rágódik rajta.

2021. máj. 20. 22:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Hallod

Le a kalappal, neked van tököd:)

Oké, ez most nem jött be, de a lényeg, hgoy odamentél és igazából még az elérhetőségét is megadta. Nem tudni miért, ha nem akar semmit de.. mindegy:D

Igazából a nehezén már túl vagy, odamenni és kapcsolatot teremteni a legnehezebb. Aztán akit érdekel, majd társ lesz ebben.

Ne érezd kudarcnak, ez egy igazi győzelem volt a részedről!

Én mindig is paráztam odamenni lányokhoz, teljesen képtelen voltam rá. Aztáns zerencsém volt, még a gimiben összejöttem a feleségemmel, de ha ez nem lett volna, tuti még most is egyedül lennék.

Csak azt akartam, hogy tudd: kva jó vagy, hogy oda mertél menni. Jobb vagy a fiúk többségénél.

Sok sikert a jövőben!

F28

2021. máj. 20. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!