Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt miért csinálhatta? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálhatta? L

Figyelt kérdés
Egy ismerős pasas az autójához ment a parkolóban, én meg vissza az épületbe és közben nézett engem. Párszor elnéztem máshová, de aztán vissza és még mindig nézett. Utána még pár másodpercig néztük egymást. Ezután pár nappal ismét nézett, de akkor ő gyorsan elfordította a fejét mikor észre vettem. Neha-néha amúgy láttam hogy végig néz rajtam de nem minden alkalommal.
2020. máj. 19. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert fiu. Ennyi az egesz ebben nincs semmi
2020. máj. 19. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesnek talált, le akart a szemeivel fényképezni magának. A jövő ad feleletet neked.
2020. máj. 19. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy heteró férfiember minden szép csinos női testet csodál, ahányszor csak lehetősége adódik rá.
2020. máj. 19. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Mert van szeme, és a szeme azért van, hogy nézzen vele.
2020. máj. 19. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert észrevette, hogy báulod
2020. máj. 19. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

A múltkor a zöldségesnél egy ember 2.1 másodpercig nézte a jobb kisujjamat, mire gondolt vajon? Na kb. mi ennyire tudjuk kitalálni ki miért néz valakit. Megnézett, mert megnézett és kész, na bumm és akkor mi van.

Ha akarsz valamit a pasastól akkor vedd fel a legédesebb, cukimukibb mosolyod és dobd be nála, adj pozitív visszajelzéseket ha azt szeretnéd kezdeményezzenek veled "bármit" is.

2020. máj. 19. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Hadd nézzen.

Azért van szem rajta!

2020. máj. 20. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézett mert nyilván be jössz neki. Nyilván csinos kis csajszi lehetsz,szemre való,meg farokra is,megmozdultak benne a férfi reflexek.
2020. máj. 20. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerősöd akkor kérdezz rá.
2020. jún. 2. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség van:

1. Tetszel neki és gyonyorkodik benned

2. Megfigyel, mert akar valamit csinálni veled

Ha ismered, kérdezz rá. Ha nem ismered, akkor próbáld kerülni.

2020. jún. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!