Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel fasírtban vagyok évek óta. Az ő hibája hogy ez történt, én legjobb havernak tartottam de ő nem volt egyenes velem, nem merte a szemembe mondani amit a hátam mögött megcsinált. És még ő játssza a sértődöttet. Nem köszön, ha szembe megyek vele, akkor mintha észre sem venne, valamelyik nap egy esemény miatt elegánsba vágtam magam és egy kis smink mellé, mondhatni jól néztem ki többen meg is dicsértek aznap és akkor láttam hogy ő is bámul rám, de még akkor is nézett mikor ránéztem, pedig máskor ilyenkor már rég elkapja a tekintetét vagy eleve nem néz. A másik fura dolog h nem beszélünk, semmi netes kapcsolat és mégis minden új velem kapcsolatos dologról tud. Ha lezárta ezt a barátságot, miért nézeget meg honnan tudhat az életem dolgairól?2019. okt. 6. 23:27
1/4 anonim válasza:
Egót kicsit tegyétek félre és békülj ki vele.
2/4 anonim válasza:
szinte biztos hogy már volt ez a kérdés vagy 1 hónapja. azóta nem sikerült előrébb jutnotok? a büszkeség,vagy makacsság miatt nem juttok egyről-kettőre. légy te az érettebb,próbálj kezdeményezni.
3/4 anonim válasza:
Miért nézett meg? Mert jól néztél ki, örülj neki hogy tetszel a pasiknak :) valseg ugyanezért érdeklődik utánad, csak nincs annyi vér a pucájában, hogy odamenjen hozzád bocsánatot kérni. Te egyébként mikor szeretnél már végre felnőni? Foglalkozz inkább olyanokkal akik nem pletyzinek a hátad mögött, hanem odamennek hozzád és megmondják "teccel béjbi, jössz táncóni'?" :D
4/4 anonim válasza:
Miért is foglalkoztat ez téged ennyire? Tetszik a fiú? Érdekel? Akkor lépj te!! Ha meg nem, akkor szard le. Nem tök mindegy az se ha sóvárog is akár? Először azt döntsd el, hogy te mit akarsz, mert az nem derül ki! És az nem függhet attól, hogy ő mit miért csinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!