Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért csinálhatta?
Lényeg hogy barátnőm , vagyis volt barátnőm 2 hete szakitott velem.
Semmi extra konfliktusunk nem volt, ha veszekedtunk akkor csak azert mert szerintem keveset talalkoztunk. Hetente, masfel hetente 1x es nem tavolsag miatt, egyszeruen neki igy volt jo, eleg volt neki. Nekem nem, en ebbol azt szurtem le hogy nem igazan szeret, nem.vagyok szamara fontos. Ami erdekesseg es erre iranyul a kerdes. Utolso alkalomkor amikor talalkoztunk, akkor szexeltunk eloszor. Es neki ez volt az elso...
Ra 2napra szakitott. Ezt miert? Nem ertek semmit azota padlon vagyok.
Lehet, hogy fel kellett dolgoznia, hogy már nem szűz többé. Nem fogja itt tudni senki ez alapján megmondani, hogy miért, neked kéne elgondolkoznotok, hogy miről szólt a kapcsolatotok, és különösen azon gondolkoznék, hogy mi történt akkor az aktuskor. Egyáltalán, élvezte-e bármennyire. Pettingeltetek-e előtte, ha nem, miért nem, és vajon csak gyorsan túl akart-e lenni a szűztelenítésen valakivel,mert cikinek tartotta, vagy esetleg a te hatásodra döntött úgy, hogy kipróbálja a dolgot, aztán valami nem jött össze...
Énbennem ezek merülnek fel elsőre, látatlanban.
Nem tudjuk még azt sem, hogy mennyi idősek vagytok, mennyi ideje jártatok, miről szólt a kapcsolat, milyen mélységig jutottatok egymás megismerésében-ez utóbbit csak sejthetem, hogy nem volt mély a ritka találkozásnak és az érthetetlenségedet látva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!