Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt vajon miért csinálhatta? (nem kegyetlenség? )
Hát én egy amolyan sármos sznob burzsuj de szerethető rosszfiú vagyok.;) Tehát nem az a rendes csávó vagy ilyesmi.
Nos az történt,h nagyon megtetszett egy lány,egészen belebolondultam. Azt hiszem,életemben először szerelmes lettem. Eddig ugye minden lányt könnyen megszereztem,semmi gondom nem volt az életben. De Ő más volt. Az elejétől fogva csipkelődő volt velem,folyton beszólt. Nekem pont ezért volt nagyon vonzó. Ahogy teltek múltak a hónapok egész belebolondultam. Egy idő után úgy látszott végül beadja a derekát. Folyton azt próbálta kiprovokálni belőlem,h hívjam el valahová,randira vagy ilyesmi. De én nem akartam ilyen könnyen megadni magam. Egy darabig direkt nem tettem semmit. De annyira belészerettem,h véghül nem bírtam tovább és elhívtam. Hát akkor jött a jaj. Ugyanis közölte velem,h van barátja. Magyarán végig szórakozott velem,és végül lepattintott. Kegyetlen pofon az élettől. Ennek ellenére mégis Ő a nagy Ő nekem. Az első nő akire tisztelettel fogok emlékezni. Sikerült elérnie h felnőjek végre :)...Az egyik szemem sír,a másik nevet. Hát én sem kaphatok meg mindent,úgy látszik. De azt továbbra sem értem,h vajon miért csinálta...
"Eddig ugye minden lányt könnyen megszereztem" szerintem pont ezért csinálta... ahogy már előttem mondták, adott egy kis leckét....
ha eddig megszerzted az összes csajt akkor meg mit siránkozol hogy nem lesz több???? :D
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!