Lányok: Ha megtuddjátok egy jól kinéző, szimpi srácról hogy szűz (és bnője se volt sose) akkor már emiatt AUTOMATIKUSAN lesz@rjátok? :S
ÚGY HOGY TI (lányok) MÁR JÓ PÁRSZOR SZEXELTETEK.
Gondolok itt a 18-25 közötti srácokra. Automatikusan azt hiszitek hogy "Úgyis megcsal mert ki akarja élni magát" vagy "Nyilván egy szerencsétlenség akiben 0% vonzóság van mert eddig még nem volt senkije"
Nem történt velem semmi ilyen lenézés, (max oszt társaim baxtatnak néha) csak rengeteg GYk válaszba látom hogy ha egy 22éves szűz, nem volt bnője (pl uncsiaim is)akkor már neki annyi, a lányok kb 50%át el is taszítja magától:/
F/18
Ja, ha a srác szűz az égő, de engem leugatnak, amiért azt mondtam, hogy nekem nem kell szűz csaj?
Úgyis azt mondják, hogy ők örülnének neki, de ez nem igaz. Ha jót akarsz, kussolsz a dologról, mert úgysem fogják rád bizonyítani.
Én örülnék, ha a kiszemelt "áldozat" szűz lenne. És eszembe sem jutna arra gondolni, hogy ki akarja élni magát. Ha megtalálja a tökéletes társat a személyemben, akkor miért próbálgatna tovább? :)
24/n
Jobb ez az oldal mint egy több ezer forint értékű nyugtató:D
Egyébként igyekszem odamenni ahhoz a kis ártatlan lányhoz akit kinéztem :D Ha teperek sikerülni fog! Csak élnem kell, nem úgy mint 17 éves koromig, a WoW világában.
Úristen! Én taníthatnám be! Mekkora királyság lenne, ha megmondhatnám, hova tegye és mikor, merre, nyúljon és nem beszélne vissza! :D Még szép, hogy örülnék egy szűz pasinak!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!