Lányok: Ha megtuddjátok egy jól kinéző, szimpi srácról hogy szűz (és bnője se volt sose) akkor már emiatt AUTOMATIKUSAN lesz@rjátok? :S
ÚGY HOGY TI (lányok) MÁR JÓ PÁRSZOR SZEXELTETEK.
Gondolok itt a 18-25 közötti srácokra. Automatikusan azt hiszitek hogy "Úgyis megcsal mert ki akarja élni magát" vagy "Nyilván egy szerencsétlenség akiben 0% vonzóság van mert eddig még nem volt senkije"
Nem történt velem semmi ilyen lenézés, (max oszt társaim baxtatnak néha) csak rengeteg GYk válaszba látom hogy ha egy 22éves szűz, nem volt bnője (pl uncsiaim is)akkor már neki annyi, a lányok kb 50%át el is taszítja magától:/
F/18
Továbbá: velem volt, hogy nem akart összejönni egy hülye liba, mert azt hitte, már megdugtam mindenkit, pedig sosem volt nekem se senkim.
Egy érző, rendes nő sose néz le ezért. Aki ilyet állít, az egy szemét csávesz, és kussoljon...
Én mindig is szűz pasit akartam első alkalommal, hogy egy szinten legyünk, barátomnak /18múlt addigra/ pedig sok jó nője volt előttem,mégse veszítette el,az "igazira" várt,akit én testesítek meg:) számomra pedig pont hogy vonzó volt,bár nem első alkalom előtt 20perccel kellett volna tudatnia velem:) azóta viszont 9hónap eltelt,a mai napig együtt vagyunk és az eljegyzés a téma majdnem minden beszélgetésünkkor:) úgyhogy vannak akik pont azt akarják hogy a másik számára is elsők legyenek:)
17/L
én automatikusan lesz@rnám. nekem nem kell lúzerp*cs.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!