Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért csinálhatta? Lányok ti miért csináljátok ezt?
EGy bevásárlóközpontban történt, haverokkal kicsit lazák voltunk és épp a csajokról beszéltünk a mozgólépcsőn lefelé jövet. Épp az volt a téma, hogy most itt melyik lányt menjünk leszólítani. Szóval vadászgattunk. Akkor egyszer csak látom, hogymikor leértünk mögöttem egy igazi érett huszonéves lány jött le és ránéztem. Ő hátrafordult és rám mosolygott. De olyan határozott, magabiztos járása volt egyébként, az a tudja mit akar nő típus. Én 22 vagyok, de nyílván nem tudhatta, mert kb. 16-17-nél többnek nem nézek ki szakáll nélkül. A lányok többnyire ennyinek néznek az alkatom és arcom alapján össszeségében.
Egyébként már nem az első, hogy lány utánam fordul vissza, igaz ebből kettő 14-16 év körüli lány lehetett és emellett még egy 18-20 év körüli meg a mostani mozgólépcsős lány volt még.
Mert egy antenna lóg ki a s*ggedből.
Azért csinálta, mert hallotta miről beszéltetek. Nincs ebben semmi... Én is meg szoktam mosolyogni az ilyesmit, mert vicces a szituáció... És hát mindig tudok egy jót nevetni a kis csibécskék csetlő-botló szárnypróbálgatásán...
Ne gondold, hogy arra gondolt a csaj hogy ahhh, itt egy fiatal srác és nagyon kanos, szétreped a farka és talán le kéne szólítani...
Ugyan, ne nevettes... Szóval csak megmosolygott benneteket, és azt gondolhatta, hogy csak bulabámuló kamaszok vagytok... És jól gondolta. Hiába vagy 22, a gondolkodásod is 16-17 évesé, mint a külsőd...
Az lehet, de egy érett nő nem alacsonyodik le egy olyan szintre, hogy kezdeményezzen egy taknyosnál.
Ha meg is fordul a fejében, hogy nem is olyan rossz a kis ropogós kakaska, akkor sem alázkodik meg ilyesmivel.
Ha idősebb csajt akarsz, akkor neked kell odamenned és el kell fogadni, lehet hogy csak a 200.-nál sikerül csak valami... Tegyél érte ha akarsz valamit és bírd a pofáraesést. Akkor szerencsével járhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!