Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha ismerkedtek egy nektek tetsző lánnyal, és ez történik akkor miért csináljátok a következőket?! Értelmes válaszokat légyszi!
Lehet azért mert a lány "túl jó". Van ilyen, amikor a srác nem hiszi el és inkább feladja idő előtt. Vagy lehet a lány nem mutatott elég érzelmet, vonzalmat a srác felé időben.
Vagy csak gombokat akar varrni az övére..
20/F
szerintem ő eleve veled akar összejönni, csak elég érdekes utat választ efelé a cél felé.
Nem tudom mi megy végbe pontosan a fejébe, csak érzem, tehát ha összerakom a fejembe logikusan, először összebarátkozott veled, hogy bátorságot gyűjtsön, aztán ezzel összejött egy könnyen kapható lánnyal hogy ismét több bátorsága legyen, amivel már össze akarna jönni veled.
Köszi a válaszokat!
Teljesen összezavar a viselkedésével, olyan mintha húzná az agyam. Miután megtudtam,hogy barátnője van,onnantól én egyáltalán nem kerestem,mert úgy éreztem,ezek után nincs miért. Most viszont megint keres pár napja. Ezek után mit kellene tennem szerintetek? Keresni nem akarom,amíg foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!