Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhattam volna jobban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhattam volna jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég volt majdnem fél évig egy barátnőm aki ezalatt az intervallum alatt lett 16 éves (tehát 15 volt, mikor összejöttünk).

Tudomáson szerint nem volt szűz, (ő egyébként azt hazudta nekem) ettől független, mikor először csináltam neki, mondtam neki, hogy ha szeretne tovább menni, beszéljünk előtte.

Az anyukája nem igazán engedte, hogy velem aludjon, mikor először aludt nálunk beszélt is velem az én anyukám előtt, hogy a lánya nem nagykorú, szóval ésszel bánjak vele az ágyban. Én egyébként ezelőtt már mondtam a lánynak, hogy lefeküdnék vele, de erre csak azt mondta, hogy majd. Ezek után nem igazán jött fel a dolog, folyamatosan az volt, hogy csináltam neki, felvette a bugyiját, aztán csinálta nekem, valamiért sosem vette le a nadrágom sem, csak lejjebb húzta, hogy pont tudja csinálni. Én egyébként nem igazán erőltettem a dolgot, nem mondtam neki egyszer sem, hogy na akkor holnap csináljuk már, semmi...úgy voltam vele, hogy ez úgy is jön magától. Azt viszont egyszer mondtam, hogy van nálam óvszer, de akkor sem lett belőle semmi.

Kicsit rosszul érzem magam, hogy nem mondtam neki, hogy na aludjon nálam valamelyik nap mindenképp és történjen meg, vagy nem adtam a kezébe szó nélkül gumit, viszont mindig kezdeményeztem nála úgymond szexet (előjáték formájában).

Mi a véleményetek?

19/F

2020. szept. 29. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul kezdődik. Ő azt hazudta... na nálam itt zárult volna a dolog...
2020. szept. 29. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Szakítás után derült ki sajnos, mutattak róla "olyan" képeket is.

Elég speciális eset volt.

2020. szept. 29. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem.Mit csináltál neki?
2020. szept. 29. 20:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nagyon konkrétak akarunk lenni, akkor orálisan elégítettem ki.
2020. szept. 29. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint úgy látom hogy abszolút korrekten jártál el.

( Szinte ) mindig pozitív kifejezni barátnőd felé a vonzalmadat és az igényedet a szexuálatításra, de sosem szabad erőltetni, ez így jó volt részedről. Az hogy ő milyen abba ne is menjünk bele, elég azt tudnod hogy korrekt ez az eljárás :)

Mindig is lesznek akik máshogy vannak vele, szeretik ha nyomulsz keményen stb, de szerintem ez egy átlagos, normális nőnél nincs így.

Férfi oldalról is van olyan eset amikor simán nemet mondunk a szexre ( képzeld el hogy 5 perce begörcsölt a vádlid, tököm fog szexelni :D ).

Alapjáraton egyébként azt mondanám, hogy ha rendes szexet is akarsz, akkor azért keress egy pár évvel idősebb lányt. Részemről egy F25-L21 simán ok, de pl F19-L15 kornál már húzósabb.

( OFF : Emlékszem Fater még mindig veszekedett ebben a korban húgommal hogy ne sminkeljen :D )

2020. szept. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!