Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írtam ki az alábbi kérdést, most léptem az ügyben, miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. Ma leszólítottam egy padon ülő lányt, aki a barátnőjével beszélgetett. Előtte 2x már elmentem előttük, mert arra volt épp dolgom, aztán viszont úgy döntöttem visszamegyek, mert végülis a csaj is rámpillantott néhányszor, bár láttam , hogy azért nem voltam annyira jó nála. Odamentem, mondtam , hogy megtetszett, nem lenne-e kedve valamikor elmenni valahova, aztán azt mondta nem, de végül megadta a facebookját. Mondtam hogy akkor írjak, és azt válaszolta ha szeretnél igen. Most akkor miért nem válaszol? Csak le akart koptatni? De mondtam is neki, hogy semmi baj, ha nem szeretne ismerkedni, de akkor mi a francnak adta meg az elérhetőségét?2021. máj. 20. 21:38
1/26 anonim válasza:
Szimplán megadta a nevét.
Egy buta kislány ne foglalkozz vele!
Írnod se kellett volna teso nem egy P. Van a világon!
Hagyd a fenébe a brant a száját
2/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem volt olyan gáz a szitu, nem volt bunkó vagy ilyesmi, de azért kicsit rosszul esik, hogy nem is válaszol az üzenetemre. Legalább pár szót beszélhetnénk...
2021. máj. 20. 21:39
3/26 anonim válasza:
Nem akar beszélni teso.
Ne foglalkozz vele..
4/26 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg kislány, 16 körül lehet szerintem. Én 22 vagyok, de elég kisfiús, ezért nem érzem gáznak a korkülönbséget. Egyébként szép szőke lány volt, csinos vékony testalkattal. Nem látom a logikát ebben, hogy leírja a nevét egy papírra, odaadja, mint a mesékben, aztán meg ignorál.
2021. máj. 20. 21:41
5/26 anonim válasza:
Én írnék egyszer kétszer, ha válaszol válaszol, ha nem nem. Én nem erőltetem, felesleges
6/26 A kérdező kommentje:
Egyszer írtam, kérdés is volt benne, tehát hogy válaszra ösztönözzem, de órák óta nem válaszol.
2021. máj. 20. 21:42
7/26 anonim válasza:
Nyugi akkor lehet nem látta még..lehet fürdik lehet más dolga van
De ha személyesen se akart semmit mert írtad akkor így se sokat várj.
Tanács:ilyen buta kislányoknak ne add meg a neved
8/26 anonim válasza:
Nah, végre legalább volt tököd. Ha majd 20 nőtől kéred el a kontaktját akkor talán egy válaszolni fog. Előre sosem tudod amíg nincs rutinod kit kell leszólítani (és milyen szöveggel). Viszont legalább próbálkozol és nem túl bunkó módon, ez dícséretes. Csak így tovább - ezt hívják sörétes puska módszernek, gyűjts tapasztalatokat.
9/26 anonim válasza:
21:54
Taníts mester!
Mi az , hogy : ??
Előre sosem tudod amíg nincs rutinod kit kell leszólítani (és milyen szöveggel).
Milyen rutinod van neked hogy Te előre tudod kit kell leszólítani ??
Súgd már meg
10/26 anonim válasza:
Azért mert nem ugrik azonnal, még nem kell elkeseredni! Nem biztos, hogy annyit ül a gépnél, annyit van a neten mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!