Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány bitangul jól szopik az azt jelentheti, hogy már valószínűleg elég sokszor csinálhatta és jó nagy rutinja van benne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kavarok egy lánnyal. 20 éves én pedig 27. Elmondása szerint előttem két sráccal volt, de amilyen teljesítményt nyújt az ágyban és amit a szájával csinál valami embertelen.. volt előtte 4 éves kapcsolatom. De ő akkor sem tudott soha úgy kielégíteni a puncijával vagy a szájával mint akivel pár hónapja kavarunk. Szerintetek akkor kamu lehet az a 2 srác és igazából jóval több? Vagy ez hozzáállás és vérmérséklet kérdése? Tudom róla, hogy amikor nem vagyunk együtt minden este masztizik mert annyira kívánja.2021. jan. 9. 08:21
1/22 anonim válasza:
Nem feltétlen kamu. Lehet hogy a volt nőd nem szerette csinálni, úgy volt vele legyen túl rajt. Az új meg szereti, élvezi amit csinál.
2/22 A kérdező kommentje:
Sosem erőltettem semmit. Az előző kapcsolatomban is volt olyan, hogy orállal ébresztett. Szóval gondolom akkor csak nem lehetett olyan nagy teher nála sem.
2021. jan. 9. 08:42
3/22 anonim válasza:
Vannak szexben is őstehetségek. Ráadásul, aki szereti a szexet, az érdekelt abban, hogy jó legyen a kufirc, és azt érdekli is, hogy jól csinálja maga is, illetve élvezi csinálni. Márpedig az új csajod nyilvánvalóan nagy szexuális étvágyú. Nem lesz vele egyszerű sok-sok éven át, de kívánom, hogy legyél képes tartani a tempót.
4/22 A kérdező kommentje:
Nekem ez épphogy bejön mert nekem is elég nagy étvágyam van. Például van olyan is, hogy hajnali 1-2kor felkelek és kívánós vagyok.. ő is ugyan úgy alszik. Tudtára adom, hogy igényeim vannak ( puszilgatva, simogatva felkeltem ) és ő is egyből benne van a dologban.. Van hogy arra kelek reggel mászik rám.. Az előző exem ( akivel 4 évig voltam együtt ) na ő ezt nem mindig viszonozta, de nem is volt belőle semmi baj. De a mostani mindig vevő rá.. szóval arra szeretnék kilyukadni, hogy attól függetlenül mert nem volt sok partnere még lehet valaki k*rva jó az ágyban? Azt is mondta ( a mostani ), hogy akikkel előttem volt nem igazán tudta élvezni és kb aszex volt.. Ha csinálták is alig várta, hogy vége legyen.. Ezért nem is csinálták sokszor. Vagy ezeket csak azért mondja mert tudja, hogy ezt akarom hallani?? 😀
2021. jan. 9. 08:52
5/22 anonim válasza:
Nálad mi az hogy bitang jó szopás és mi az hogy kevésbé jó? Körül tudnád írni? Csak mert lehet hogy azt hiszed közben meg átlagos amit csinál és csak a korábbiak voltak jó szarok.
6/22 anonim válasza:
Az előzővel évekig voltál együtt, ne hasonlítsd most ehhez a rózsaszín ködhöz, élvezd amíg lehet. Persze hogy 4 év után nem volt olyan lelkes ha éjjel egykor rámásztál 😄 hidd el az új sem lesz az 😂
7/22 A kérdező kommentje:
Hát amikor csak nem monoton tempóban még ugyan úgy csinálja végig egyhuzamban.. Hanem tesz bele ilyen csavarokat.. változatos.. Pl egyszer szenvedélyesebben csinálja.. Majd tempót vált és érzékien.. Csókolgatja a heréket.. közben veri.. majd ismét szopja.. aztán csókolgatja.. nyalogatja.. Tehát nem ilyen csak úgy csinálja, hogy elélvezzek és cső.. Pl amikor már érzi, hogy lassan elélvezek lassít kicsit.. Majd gyorsít. Tehát nálam ez bitang jónak számít, hogy ilyen változatosan csinálja.. simogat közben.. nem pedig csak az van, hogy egy tempóban eljuttatnak és cső.
2021. jan. 9. 09:02
8/22 anonim válasza:
7# szerintem nincs ebben semmi extra és ezt nőként mondom 😉
9/22 anonim válasza:
Ha a seggemet nem nyalja ki az már jó szopás eleve nem lehet, de kinek mi a jó.
10/22 A kérdező kommentje:
Nekem ez extrának számít mert az előző partnereim valahogy nem így csinálták. Vagy csak kevésbé voltak tapasztaltak, lelkesek.. Nem tudom. És nincs az, hogy önző lennék.. Vagy ők kielégületlenek lennének. Hisz én is akár fél órát képes vagyok nyalni őket.. És a szex sem csak az én örömömre szolgál.. Szóval nem voltak sohasem önző. Hisz ez két ember vágyairól és kielégüléséről szól. De valahogy ő túl jó.. 😀 És nem vagyok az a rózsaszín ködös fajta. Szóval nem is azért gondolom így mert én most halál szerelmes vagyok. Hanem mert tényleg olyan más hozzászólással és technikával csinálja.. És ezért érdekel az.. Hogy vajon egy olyan lány is tud ilyen teljesítményt produkálni aki még nem mondható túl régóta jártasnak a témában. Vagy csak kamu amit mond.
2021. jan. 9. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!