Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy lány küzdősportol és elég anyáskodó tipus is, akkor valószínű, hogy az ágyban is domináns lehet?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Feküdj le vele, megtudod.

Én is küzdősportolok, de nem vagyok állandóan domináns. Sokszor szeretem, ha a férfi irányít.

2020. okt. 6. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem. A küzdősport az sport, kitartásra, tiszteletre nevel emberileg nem dominanciára. Utóbbi személyiségfüggő tulajdonság, semmi köze a sporthoz (max. annyi hogy "hitelesebb" ha valakinek a testi-fizikai ereje is megvan hozzá, de nem feltétel).
2020. okt. 6. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen

nekem volt olyan subom aki vezető pozícióban volt, anya is volt és mégis azt szerette, ha kicsit kikapcsolhat, ha végre nem neki kell irányítania

2020. okt. 6. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Ő alapból is nagyon anyáskodós tipus, mindig pátyolgatott, ezért szerettem bele.

Az ágyban még nem voltam vele

De bárcsak elverne, lehetnék a bokszzsákja

2020. okt. 6. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, jól elver, addig üt amíg össze nem esek, aztám a földön is belémrúg és megtapos, de jó lenne

Remélem kórházba juttat

2020. okt. 6. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, legalább pár bordatörést szeretnék tőle

A fogamat azért ne verje ki, mert az nem nő vissza. Bár felőlem akár azt is

2020. okt. 6. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

látom elgurult a gyógyszered

a fantáziádban még talán tetszene is ez a beteg felállás, de élőben meg sírnál és megbánnád

2020. okt. 6. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is egy ilyen nőre vágynék, de tudom, hogy ők képesek a sportot, és a magánéletet elkülöníteni, így az ágyban nem fog megverni.
2020. okt. 6. 21:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor kihívom és megveretem magam.
2020. okt. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!