Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy egy küzdősportoló lány megverjen?
1. lépés: szerezz egy ilyen jóbarátot, szerelmet
2. lépés: kezd el cukkolni és gyengéden letámadni, hogy te úgy is erősebb vagy nála. Ez majd felhúzza és meg akarja mutatni, hogy ő erősebb nálad
Ez a téma engem is érdekelne férfiként...
Szerintem is menj el valamilyen küzdősportra tanulni, és hátha beleakadsz valakibe.
Vagy esetleg ha szerzel magadnak egy barátnőt, és esetleg őt is érdekli a téma, akkor együtt menjetek el az oktatásra, és együtt is tudtok gyakorolni, ha nem is ott, de otthon.
Bár én és a barátom is thai boxolunk, sosem merült fel, hogy edzésen kívül bármikor is megüssük egymást, főleg nem szexuális izgalom miatt...persze, edzésen odab*ssza a combost, meg behúzok néh neki, de nem tudnánk bántani a másikat....
17/L
Hidd el, nem örülnél neki, ha megvernélek, sőt inkább könyörögnél, hogy hagyjam abba:)
Semmi varázs nincs ebben...és gondolom nem szeretnél törött orrot, vagy bordát. De ha egyszer szembetalálkozunk az utcán, szivesen szétverem a bordáidat;)
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!