Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány bitangul jól szopik az azt jelentheti, hogy már valószínűleg elég sokszor csinálhatta és jó nagy rutinja van benne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kavarok egy lánnyal. 20 éves én pedig 27. Elmondása szerint előttem két sráccal volt, de amilyen teljesítményt nyújt az ágyban és amit a szájával csinál valami embertelen.. volt előtte 4 éves kapcsolatom. De ő akkor sem tudott soha úgy kielégíteni a puncijával vagy a szájával mint akivel pár hónapja kavarunk. Szerintetek akkor kamu lehet az a 2 srác és igazából jóval több? Vagy ez hozzáállás és vérmérséklet kérdése? Tudom róla, hogy amikor nem vagyunk együtt minden este masztizik mert annyira kívánja.2021. jan. 9. 08:21
21/22 anonim válasza:
Szerintem is csak ráérzett. Nekem is volt hasonló, én mondjuk annyira nem vagyok oda a szopásért, dugni jobban szeretek, de volt egy lány, aki mindig úgy szopott, hogy azt hittem, kitérek a hitemből...
Ő is kb. úgy, ahogy a kérdező írta, szopta, verte, nyalogatta. Ő azt mondta, én voltam neki a hatodik srác.
Volt egy exem, aki meg vagy 20 fiúval volt már és az ő szopási teljesítménye meg egy nagy nulla volt. Szóval, ennyit a tapasztalatokról...a mennyiség nem minden, minőséget is kell nyújtani.
22/22 Pretorius25 válasza:
10. Örülj hogy ilyen a hozzáállása, és azt kívánom, hogy maradjatok örökre együtt! És legyen ilyen jó a szexuális életetek továbbra is! Becsüld meg ezt a 20 éves Istennőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!