Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mélységesen elszomorít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélységesen elszomorít, hogy ilyen a hetero emberek nagy része?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg itt ebbena kategóriában (meg sokszor az életben is) hogy nagyon sok hetero undorító stílusban beszél a biszex de főleg a meleg emberekről.

Ti ilyenkor nem gondoltok bele, hogy mennyire bántjátok, megalázzátok a másikat olyan dolog miatt, amiről NEM tehet, nem választhat, döntheti el hogy hetero vagy meleg akar lenni?

Hogy képesek egyesek ilyen undorítóan viselkedni? Mi lenne ha őket érné folyamatos támadás?

Kíváncsi vagyok itt most mennyi ilyen ember van, azért hetero kategóriába írtam. Aki ennyire elítéli a melegeket leírná mi zajlik le ilyenkor a fejében?

2021. ápr. 21. 20:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözlet az internet világában! Ahol az arctalanság álarca mögé bújva a legkülönfélébb fórumokon az emberek szabadon "kitombolhatják" magukat, a homofóbok, rasszisták, meg az ilyen-olyan csoportot utálom emberekig. Nem ilyen a hetero emberek nagy része, de attól még bőven vannak homofóbok is. Magyarországon egyébként sem tombol a tolerancia, mások elfogadása, de társadalmi közegtől is függ. A magasabb végzettségűek, illetve nagyobb városokban lakók között magasabb a tolerancia is.
2021. ápr. 21. 22:45
 42/48 anonim ***** válasza:
40es. Felső tagozatot írtam és zárójelben írtam a 7. és 8. osztályt mert én úgy emlékszem, hogy nekünk akkor volt. Szerintem is késő amúgy akkor de mindegy, a sulis felvilágosító órába nincs beleszólásunk. Tudom, hogy ott csak a szexről van szó és a melegekről és hasolnókról nincs szó, de mutasd már meg nekem, hogy hol írtam én ilyet... De amit az előző(k)ben (meg még előréb is) leírtam, még mindig ahhoz tartom magam. Főleg ahhoz a részéhez, hogy nagy valószínüséggel olyan fiatalon még fel sem foglya ezeket a dolgokat, hiába mondja el neki a szülő.
2021. ápr. 21. 22:53
 43/48 A kérdező kommentje:

#39 a 40es válaszoló nagyon jól leírta mi a helyzet. 10 évesen nem korai egyáltalán az h beszéljünk ilyen témákról.

Persze hogy a kicsi gyerekek nehezebben értik meg, de ez szinte minden témával így van. Emiatt kell egyszerűsítve elmagyarázni nekik a dolgokat. Pl sok gyerek elég kicsiként rákérdez hogy lesz a gyerek. Ezt se úgy fogod elmagyarázni az ovid gyerekednek hogy apa magdugja anyát akiben benne van a petesejt amit majd megtermékenyít a sperma és társai:D

És igen az iskolai felvilágosító órák még a hetero embereknek se érnek kb semmit:D szó se esik csomó dologról. Ezen is nagyon változtatni kéne, nem kap akkora hangsúlyt mint kéne.

Nem gondolom hogy 6 évesen feltétlen tartani kéne egy előadást a menzeszről, de ha látja pl azt hogy anya vérzik akkor igenis kell valami magyarázatot adni, hiába pici a gyerek.

#41: igen eltúloztam egy kicsit, de tényleg jellemző a magyarokra sajnos hogy nem toleránsak nem csak a melegekkel hanem semmi mással se. Ahogy mondtam számít az intelligencia ebben a kérdésben így természetesen tudom, hogy bizonyos közegekben magasabb ill alacsonyabb a homofóbok aránya

De gondoltam felteszem itt is a kérdést, egyébként is szeretek megosztó, vitaindító vagy kissé provokatív kérdéseket feltenni

2021. ápr. 21. 22:56
 44/48 anonim ***** válasza:
0%
És a másságot mégis hogyan magyarázod meg a kisgyereknek? Persze, a gólya hozza a kisbabát. De a baba/gyerek az benne van a szokincsében azért kérdez rá, a vér ugyanígy. Nade a meleg ilyen formában? Kétlem. És nem a melegek és a biszexek ellen vagyok, hanem azok ellen akik ország-világ elé tárják, hogy milyenek. Legyen tőlem akármilyen, tartsa meg magának, a párjanak, családnak otthonra....
2021. ápr. 21. 23:02
 45/48 A kérdező kommentje:

Nem tudok már erre semmi újat mondani. Az van benne egy gyerek szótárában, amit megtanítasz neki..

Mellesleg remélem nem a gólyás sztorit mondod a gyereknek:D mert szintén egy káros butaság

2021. ápr. 21. 23:07
 46/48 anonim ***** válasza:
34%

1. Semmi bajom a melegekkel

2. Azokkal az emberekkel viszont van bajom akik bármiféle tulajdonságuk alapján úton-útfélen áldozatnak állítják be magukat mert csak öntik az olajat az ellentétek tüzére. Nézd meg a szavazásod eredményét, nem utálnak olyan sokan a beállítottságod miatt mint azt hiszed! Elég a nyavalygásból.

2021. ápr. 21. 23:47
 47/48 A kérdező kommentje:
#46: hetero vagyok;) csak empatikus
2021. ápr. 21. 23:55
 48/48 anonim ***** válasza:
49%

Akkor se általánosíts hogy "ilyen a hetero emberek nagy része". Talán, csak talán még nem sikerült megkérdezned a hetero emberek nagy részét. Talán sokunk csak nem szólal meg a témában mert úgy van vele hogy "élni és élni hagyni" és amíg őket se szólja meg senki mert heterók addig azt se bánják ha valaki meleg.

Talán egyesek direkt tartják fenn a társadalmi ellentéteket és konkrétan abból élnek hogy homofóbiát (pl. Carlos Maza), rasszizmust (pl. Ibram X Kendi, BLM) és szexizmust (pl. Anita Sarkeesian) kiáltsanak ott is ahol ők is tudják hogy nincs. És talán előbb-utóbb pont ez fogja szülni az igazi gyűlölködést ott is ahol most nincs, a fentiek pedig majd mondják hogy "én megmondtam" miközben titkon a tenyerüket dörzsölik a profitot várva.

Talán mindenkinek a saját életével kéne foglalkoznia.

2021. ápr. 22. 00:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!