Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélységesen elszomorít, hogy ilyen a hetero emberek nagy része?
Azt figyeltem meg itt ebbena kategóriában (meg sokszor az életben is) hogy nagyon sok hetero undorító stílusban beszél a biszex de főleg a meleg emberekről.
Ti ilyenkor nem gondoltok bele, hogy mennyire bántjátok, megalázzátok a másikat olyan dolog miatt, amiről NEM tehet, nem választhat, döntheti el hogy hetero vagy meleg akar lenni?
Hogy képesek egyesek ilyen undorítóan viselkedni? Mi lenne ha őket érné folyamatos támadás?
Kíváncsi vagyok itt most mennyi ilyen ember van, azért hetero kategóriába írtam. Aki ennyire elítéli a melegeket leírná mi zajlik le ilyenkor a fejében?
Ne te döntsd màr el hogy kit utàlok.
Igenis undorító ha egy pasi a másik végbelébe rakja a faszàt vagy leszopják egymást.
2
Meg mindig undoritobb az ha ket lezbi nyalakszik🤮
19/l
#2: Nem döntöm el. Nem muszáj szimpatikusnak tartani ezt a világot, viszont azt gondolom ezt a véleményét mindenki tartsa meg magának. Szerintem semmi se adhat okot a másik megalazására. Mindenki élje a saját kis életét és kész.
#3 és #7: szerintem nem tolnak semmit a képünkbe. A melegfelvonulást én se pártolom ez igaz. Viszont ha az utcán női ruhában sétál egy férfi vagy két férfi/nő csókolózik, az nem az arcunkba tolás kategória. Hetero emberek is csókolóznak, csak az nem olyan feltűnő számunkra. Az öltözködés meg.. ha egy meleg férfi így érzi jól magát vagy már teljesen áz is alakult nővé esetleg, akkor joga van olyan ruhát venni ami neki tetszik. Én is azt veszek fel az utcán amit akarok, férfias ruhákban is járhatok ha akarok. Ezek nem a képünkbe tolás kategória, hanem csak szimplán élik az életüket, csak eznekünk heteroknak feltűnik mert mások mint a megszokott. Ezért figyelünk fel rájuk, nem más miatt.
(A kérdést amúgy a Szexoktatás c Netflix sorozat fekete meleg sráca inspirálta. Tudom hogy ez csak egy film, de nagyon fájt nézni ahogy bántják őt a suliban és idegenek is. Sajnos tudom hogy ez a valóságban is sokszor így van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!