Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen megkéne sértődnöm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen megkéne sértődnöm?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, fél éve szingli.

Az egyik csoporttásammal összejárunk néha szexelni.

Nagyon tetszik a srác, én is bejövök neki, de egyikünk sem akar kapcsolatot, pont így jó ez, ahogy van.

Az utóbbi időben főleg én írtam rá ( heti 2, max 3 alkalommal),hogy jólesne a szex, mindig össze is hoztuk.

Tegnap este, a szex után zuhany közben azt mondta: mindig is vágytam egy ilyen fehérmájú csajra, akivel mindent meglehet csinálni.

Egy mosolyt tudtam ott elereszteni, de igazából meglepődtem.

Ez sértés vagy inkább " dicséret"?

tegnap 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
nem megsérteni akart, az biztos.
tegnap 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez semlegesen kell lereagálni, nem bántásból mondta, hanem örül, h végre van egy szexpartner, aki sok mindenben benne van…
tegnap 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Dicsérni akart, de még látszik hogy fiatal huszonéves a srác és nem érti még teljesen a nők logikáját.
tegnap 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Neked kell érezni,hogy mire véled.
tegnap 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Örülhetsz, hogy nem ri*ancozott le.
tegnap 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Ebben az esetben ez elismerés volt, csak a pasik ilyen hülyék, hogy nem gondolják át amit mondanak.
tegnap 18:34
 7/8 mantis religiosa ***** válasza:
53%
Dicsérni akart, csak elég szegényes a szókincse szegénynek, egyetemista létére. 😅
ma 03:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg... pont olyan nő vagy, akiről mindig álmodott, persze hogy ez sértés volt.
ma 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!