Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kellene sértődnöm, amiért a párom "riba...nak" meg "szukának" hív szex közben?
Állításod szerint nálad ez rendben van.
Kit érdekel a barátnőd véleménye? Ő is részt vesz a szexben? Mert ha nem, akkor külsősként semmi beleszólása nincs.
Engem kifejezetten beindít ha a párom így szólít szex előtt vagy közben. Illetve közvetlenül utána.
A barátnőd túl prűd szerintem. Gondolom nem b.szott még életébe egy igazán állatiasat, vadabbat!
36N
Szard le a barátnőd véleményét, és másokét is úgy általában. A lényeg az hogy te mit szeretsz és neked mi tetszik - Ha neked rendben van ez és tetszik is, akkor mi a probléma?
Minden embernek megvan a saját ízlése a háloszobában, mi tetszik neki és mi nem. Senki sem jobb vagy rosszabb mert neki X dolog jön be, nem Y. Én sem szeretem a csúnya beszédet szex közben, reflexből le is csapnám azt aki így beszélne velem. De ez az én ízlésem, ha valakinek pont ez jön be akkor az miért zavarjon? Nem az én életem.
Most komolyan azon problémázol, hogy kihagytál egy lehetőséget arra, hogy megsértődj?
Ráadásul azért, mert jó a szex a pároddal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!