Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélységesen elszomorít, hogy ilyen a hetero emberek nagy
része?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg itt ebbena kategóriában (meg sokszor az életben is) hogy nagyon sok hetero undorító stílusban beszél a biszex de főleg a meleg emberekről.
Ti ilyenkor nem gondoltok bele, hogy mennyire bántjátok, megalázzátok a másikat olyan dolog miatt, amiről NEM tehet, nem választhat, döntheti el hogy hetero vagy meleg akar lenni?
Hogy képesek egyesek ilyen undorítóan viselkedni? Mi lenne ha őket érné folyamatos támadás?
Kíváncsi vagyok itt most mennyi ilyen ember van, azért hetero kategóriába írtam. Aki ennyire elítéli a melegeket leírná mi zajlik le ilyenkor a fejében?
Semmi bajom a melegekkel. Úgy élnek ahogy akarnak, azt csinálnak amit akarnak. Sőt van is meleg ismerősöm.
Eleinte fura dolgokat gondoltam róluk, de mióta tudom hogy sok nő társam a popsijába is engedi azóta nem agyalok azon, mire jó az anál.
Én szó szerint utálom.
2021. ápr. 21. 21:33
32/48 anonim válasza:
Pont a gyerekek a legerzékenyebb és nemnkellene nekik azt mutatni hogy a homoszexualitás normális, sőt követendő, trendi, vagány
2021. ápr. 21. 21:35
33/48 anonim válasza:
Még ha választás kérdése is lenne, hogy valaki bi vagy homoszexuális, akkor sem kellene bántani őket. Amíg másnak nem ártanak, azt csinálhatnak az életben, amit akarnak.
Egy heteró.
2021. ápr. 21. 21:35
34/48 anonim válasza:
Bár, igazából a homoszexualitással nem ártanak. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy ők a saját nemét favorizálja.
2021. ápr. 21. 21:37
35/48 A kérdező kommentje:
#35: egyáltalán nem kell azt a benyomást kelteni, hogy egy vagány meg trendi. Nem is erről szól, nem azért ilyenek mert ez trendi.. Nem kell ilyesmiket sugallni, szimplán elmagyarázni hogy ilyen emberek is vannak és mind mások vagyunk. Ennyi. Ahogy vannak szőke meg barna hajú emberek, vannak gazdagok meg szegényebbek. Ebben sincs semmi. Szerintem az a káros, ha a gyereket egy burokban neveljük, csak a jólétet csak a boldogságot csak a heterokat csak a pozitív dolgokat mutatjuk neki. Mert hamis képe lesz a világról. Ami csak neki fog hátrányt okozni idővel, úgyhogy ezzel sokkal nagyobb kárt teszünk
2021. ápr. 21. 21:40
36/48 anonim válasza:
38as
Részben igazad van, én sem preferálom azt amikor a gyereket buborekban nevelik fel. De basszus, nehogymár egy kisgyereknek azzal kelljen szembesülnie, hogy valaki annyira más, hogy az a gyerek lelkében netán egy sebet okoz. Mert mit lát sokáig egy gyerek ilyen szempontból? Az apját, rokonait, és ha idősebb lesz (ovis, alsós) és ,,találkozik"(/lát) egy olyan személlyel aki ilyen nyíltan felvállalja azt, hogy ő milyem az nem biztos, hogy jó iranyba viszi el a gyereket.
2021. ápr. 21. 21:52
37/48 A kérdező kommentje:
Semmiféle sebet vagy traumát nem okoz az ilyesmi, de ez főként a szülőkön múlik:) ha kiviszed az utcára ott a hajléktalan bácsi látványa szerinted nem okoz traumát ugyanezen a logika mentén? Nem 'védheted' meg a gyereket az élettől.
Mellesleg ha netán később ő is rájönne hogy meleg, brutális plusz és segítség neki az, ha korábban nem homofób szemléletben nevelték. Mivel ugye ez nem választás kérdése, ha a gyerek tiniként rájön hogy azonos nemhez vonzódik, akkor komoly pszichés problémái lehetnek amiatt, mert tudja hogy a szülei megutálnák, nem fogadnák őt el emiatt és hatalmas feszültség, teher ez egy gyereknek. Míg ha nem ilyen szülők mellett nő fel, valószínűleg el fogja mondani őszintén nekik ha esetleg melegnek érzi magát. Tudja hogy elmondhatja, támogatást, biztonságot kap a szüleitől. Ez nagyon fontos egy gyerek számára. Legyen szó bármilyen témáról. Tudnia kell hogy otthon elmondhat bármit, nem lesz baj, megértést és segítséget kaphat!
2021. ápr. 21. 21:59
38/48 anonim válasza:
Kérdező veled szívesen barátkoznék (barátnőkként), olyan jó olvasni ahogy gondolod ezeket a dolgokat. :)
20N
2021. ápr. 21. 22:09
39/48 anonim válasza:
Én nem is azokról a gyerekekről beszéltem akik lassan gimisek (vagy már azok) és valószínüleg tudják, hogy melyik nemhez(vagy mindkettőhöz) vonzódnak. Hanem a kisgyerekeről, ovisokról és alsósokról. Persze, lehet hogy a saját neméhez vonzódik de azt nem 5 vagy 6 évesen fogja érezni és nem is 10 évesen. Szerintem egy gyereknek nem ovis korában kéne elmondani, hogy vannak melegek, heterók biszexek, stb. mert egy szót nem fog érteni belőle. Nem véletlenül van a szexuális felvilágisítás felső tagozatban (7. vagy 8. osztályban). Tudja meg akkor ezeket a dolgokat ha már érett és el tudja fogadni, fel tudja dolgozni. Persze vannak hajléktalanok, de szerintem azt könnyeb elmagyarázni mint azt hogy a bácsi miért néz ki úgy mint egy néni, miért viselkedik úgy vagy hasonló. A kettő között van különbség. És az ilyen dolgokhoz kell egy érettség.
2021. ápr. 21. 22:34
40/48 anonim válasza:
7-8 osztályban elég késő a felvilágosítás. Akkor már a gyerekek fele él szexuális életet és az iskolai felvilágosítás is csak abból áll, hogy léteznek a heterók akik ha szexelnek gyerekük lesz. Védekezz vagy abortusz. Persze ha valaki nem szedhet hormont és allergiás a gumira, emellett nem akar gyulladást okozó spirálokat a méhébe, az már nem is tud védekezni, mert nincs más módszer. Dobálózhatunk a pharmatex-kenőccsel, kúppal, tablettával de ezek mind megbízhatatlanok. Felvilágosító órán szó sem esik a melegekről SŐT! Még a biszexekről sem. Transzokról sem. Hermafroditákról. Kvázi semmiről és senkiről. Persze addigra már mindenki maga tapasztalta ki a szexualitást 13-14 évesen (vagy jóval előtte, mert ismerek olyat aki 8 évesen másodikosan már masztizott és 10 évesen kb negyedikesen már szexelt) és abból nagy bajok lettek. Szóval a gyereknek minél hamarabb, amíg még nincs beléplántálva az iskolában a homofóbia, el kell magyarázni, hogy mik vannak, milyen az élet ezen része, mert a későbbiekben csak szenvedni fog a sok megbélyegzéstől, meleg vicctől, lenézéstől. 6-7 évesen már épp itt az ideje megtudnia, hogyan lesz a gyerek, mi az a menstruáció, milyen nemek vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!