Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélységesen elszomorít, hogy ilyen a hetero emberek nagy része?
Azt figyeltem meg itt ebbena kategóriában (meg sokszor az életben is) hogy nagyon sok hetero undorító stílusban beszél a biszex de főleg a meleg emberekről.
Ti ilyenkor nem gondoltok bele, hogy mennyire bántjátok, megalázzátok a másikat olyan dolog miatt, amiről NEM tehet, nem választhat, döntheti el hogy hetero vagy meleg akar lenni?
Hogy képesek egyesek ilyen undorítóan viselkedni? Mi lenne ha őket érné folyamatos támadás?
Kíváncsi vagyok itt most mennyi ilyen ember van, azért hetero kategóriába írtam. Aki ennyire elítéli a melegeket leírná mi zajlik le ilyenkor a fejében?
#1: mi az hogy nem mutatnak jó példát?? Nem kell senkinek melegnek lenni miattuk, mint mondtam eznem döntés kérdése. Nem lesz több meleg ember amiatt mert ezt látják.
Melleseg nagyon sok hetero emberre is mondhatjuk hogy nem mutat példát a társadalomnak. Pl a homofóbok. Meg persze a hazug emberek. Meg akik lopnak. Meg akik nem hűségesek a párjukhoz. És folytathatnám. Mégse részesülnek ezek az emberek akkora megaláztatásban mint a melegek..
#14: mint írtam a Pride-dal én se tudok egyetérteni. Ahogy írtad nekem is egy felesleges mutogatás az egész. Ezt túlzásnak érzem. Én se vonulgatok fel mert nő vagyok vagy mert hetero vagy bármi miatt.
Valahol értem mit szeretnének ezzel kivívni, de mint mondtam ez nekem is sok egy kicsit.
Viszont itt sokan azt is magamutogatásnak gondolják ha két meleg férfi csókolózik az utcán..
#16: Intelligencia kérdése hogy undorodik e valaki ettől vagy sem. Bármennyire is kellemetlen ezt hallanod.
Amúgy meg a melegek miért nem undorodnak tőled vagy a hetero színészekkel teli filmektől?
Miért ne lehetne olyan filmeket is csinálni, amik szerepeltetik a társadalom minden rétegét? Ahogy a valóságban is léteznek melegek, úgy a filmekben is lehetnek ilyen karakterek. Szimplán korábban direkt nem akarták szerepeltetni, csak a társadalom bizonyos köreit
#17: helytelen ez az E/2 és T/2 megszólítás
Full hetero huszonéves nő vagyok..
Ja persze.
A pedofil se tehet rola,hogy csak a 6 év alattiakra áll fel a faxa ugye ?
Gyerek anyjától lelankad, a gyerektől meg feláll nem ????
Ilyen magyarázat nincs !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!