Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mélységesen elszomorít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélységesen elszomorít, hogy ilyen a hetero emberek nagy része?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg itt ebbena kategóriában (meg sokszor az életben is) hogy nagyon sok hetero undorító stílusban beszél a biszex de főleg a meleg emberekről.

Ti ilyenkor nem gondoltok bele, hogy mennyire bántjátok, megalázzátok a másikat olyan dolog miatt, amiről NEM tehet, nem választhat, döntheti el hogy hetero vagy meleg akar lenni?

Hogy képesek egyesek ilyen undorítóan viselkedni? Mi lenne ha őket érné folyamatos támadás?

Kíváncsi vagyok itt most mennyi ilyen ember van, azért hetero kategóriába írtam. Aki ennyire elítéli a melegeket leírná mi zajlik le ilyenkor a fejében?

2021. ápr. 21. 20:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
11%

7es voltam

Nem az arcunkba tolás kategória?

Ha ez nem az nálad akkor mi?

Persze, mindenki úgy öltözködik ahogy szeretne/tud. De utána meg ne jöjjenek azzal mert a neonácik ezt meg azt akartak vele csinálni, vagy csináltak is. Most gondolj egy alsós vagy ovis gyerekre, ha meglát egy ilyen embert akinek feltűnési viszketegsége van, a gyerek mit gondolhat az ilyen emberekeről? Mi játszódhat le a fejében? És nem akarok bántani ezzel senkit. Van 1-2 meleg ismerősöm, semmi bajom velük. De csak azért mert, 1 normálisan öltözködik és nem mondod meg ez alapján hogy meleg, 2 nem úgy beszél mint egy lány/nő hanem úgy mint egy férfi.

2021. ápr. 21. 21:12
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondani, hogy intelligencia kérdése, hogy mitől undorodom. Az ugyanolyan nagy butaság mintha azt mondanád, hogy intelligencia kérdése meleg vagyok-e. A homofóbia is velünk született tulajdonság ti meg azt fogadjátok el.
2021. ápr. 21. 21:13
 23/48 A kérdező kommentje:

#22: igen, belegondolok és összeszorul a szívem. Engem is sokat bántottak kisebb koromban (nem a szexuális orientációm miatt) és emiatt nagyon is tudom milyen az, mikor különc vagy és folyamatosan piszkálnak, bántanak.

Borzasztó lehet h ennyire nehéz felvállalni magad és önmagad lenni, mérlegelned kell hogy megéri e és hogy emiatt mennyi hátrány ér majd akár a karrier, munka világában is. Egyszerűen borzasztó érzés hogy mi emberek ilyenek vagyunk egymással.. mentálisan hatalmas károkat lehet okozni de az emberek ezt fel se fogják

2021. ápr. 21. 21:14
 24/48 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes:valaki azt írta "Igenis undorító ha egy pasi a másik végbelébe rakja a faszàt vagy leszopják egymást".De ha te rakod a csajod végbelébe az már nem undorító ugye, vagy éppen nyalod ahol kinyomta a kolbászkát.
2021. ápr. 21. 21:16
 25/48 anonim ***** válasza:
21%

De a pedofiliának is sexuális indítatása van ugyanúgy mint a melegségnek/leszbikusságnak.....

Meg a kecskét megrakóknak is...

Arra bizsereg amire....

Ezt mondom,normális hormonok ,meg fantázia esetén arra bizsereg amire kell....

Férfinél és nőnél is.

2021. ápr. 21. 21:16
 26/48 A kérdező kommentje:

#23: mindent el lehet magyarázni a gyerekeknek is. Semmi butaságot nem fog gondolni, ha a szülő magyarázatot ad. Pl vannak nagyon kicsi gyerekek is, akik már ételallergiában szenvednek. Vele hogy érteted meg hogy nem szabad azt ennie mint minden más gyereknek mert ő 'más' sajnos? Egy pici gyereknek nehéz ezeket felfogni de ezért vannak a szülők hogy a nekik emészthető formában, egyszerűen megmagyarázzák a világ jelenségeit. Azt is meg fogja kérdezni a gyerek hogy 'de anyu az a bácsi miért él az utcán és miért ilyen büdös?' és társai. Mindent szépen megismernek a gyerekek a világból. A melegekkel sincs ez másképp

#24: ilyen dolgok nem veleszületettek. Ezt tanuljuk, tapasztaljuk. Az elfogadás és empátia csak egy bizonyos intelligencia felett jellemző az emberekre. Sajnos nagyon sokan nem birtokolják ezeket az erényeket.

2021. ápr. 21. 21:20
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

23as voltam

És ha a gyerek pont az adott illető előtt teszi fel a kérdést és az illető magára veszi és megsértődik? Mert ilyen is lehet.

2021. ápr. 21. 21:22
 28/48 A kérdező kommentje:

#27: nem véletlen, hogy a pedofília és a zoofília bűncselekmény, melegnek lenni meg nem az

A törvény védi a kiszolgáltatottabb, gyengébb alanyokat. Emiatt a gyerekeknek a korukból fakadóan kiemelt védelmet biztosít a Btk is. Ha megfigyeled sok bűncselekmény tényállásában minősített esetként szerepel a kiskorúak sérelmére való elkövetés, mivel a belátási kélességük még csak korlátozott, fizikailag is könnyebb célpontok hisz védekezésre egy felnőtt emberrel szemben aligha képesek.

Az állatokkal való szex szintén emiatt bcs. Kiszolgáltatottak, nem tudnak ellenállni és akaratot kifejezni. Nem mellesleg más fajról beszélünk.

A melegek közti szex nem hasonlítható össze ezekkel a kategóriákkal. 2 egyenrangú felnőtt ember kölcsönös megegyezésén alapul a kapcsolat..

2021. ápr. 21. 21:28
 29/48 anonim ***** válasza:
86%

"Ne te döntsd màr el hogy kit utàlok.

Igenis undorító ha egy pasi a másik végbelébe rakja a faszàt vagy leszopják egymást."

Akkor kérdem én. Ha egy pasi egy nő végbelében túrkal az már gusztusos? Ha análoznak? Mert kb minden hetero pasi álma hogy megb@sszon egy női segget. De miért? Az nem szaros szerintetek? Az nem szőrös? Ugyanaz a kategória.

2021. ápr. 21. 21:29
 30/48 A kérdező kommentje:

#29: egy gyerekkel szemben mindenki megértőbb mert sokszor még nincsenek tisztában mit illik mondani és mit nem mások előtt. Pl emlékszem a húgom kisebb korában a nagyi előtt azt mondta apámnak, hogy nem szeretné megpuszilni a nagyit mert nagyon ráncos az arca és büdös is (nyilván a tipikus nyugdíjas öreg néni szaga volt, semmi komolyabb. Ezt szerintem mindenki ismeri:D).

Nyilván nem esik jól ilyet hallani, de az ember felfogja hogy egy kisgyerek sokszor túl őszinte és az illemmel nincs tisztában.

2021. ápr. 21. 21:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!