Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csináljuk jól, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljuk jól, hogy ne fájjon annyira a szűzesség elvesztése? L

Figyelt kérdés

Párommal többször is próbálkoztunk, hogy elveszi a szűzességemet, de nagyon fáj. Az ujjazást se élvezem. Azt hittük, hogy ha sok a síkosító, és óvatos, akkor élvezni fogom, de nem. Elég kellemetlen. Ha pedig a f@rkát próbálja betolni (ami elég nagy, vastag), úgy érzem, mintha szétrepednék. Már a bejáratnál :/ szóval tovább nem is tud menni.

Voltam nőgyógyásznál, hogy nincs-e valami bajom, de azt mondta, hogy egészséges vagyok, annyi, hogy a méhem hátrahajlik.

Hogyan tudnék nem ráfeszülni?

tegnap 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Sehogyan, mert nem illettek össze szexuálisan.

Ő egyrészt nem ismeri a női testet, ezért nem tud megujjazni sem. Másrészt nem tudja használni a péniszét sem. Magyarul pocsék a szexuális kultúrája.

Te pedig már félsz ettől az egésztől, rögzült benned a korábbi tapasztalat.

Le kell zárni ezt a kapcsolatot, keressetek más partnert.

tegnap 16:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Volt már komoly kapcsolata, így biztosan ért hozzá, csak valszeg rá vagyok feszülve :/
tegnap 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Engem kéne felkérned erre a feladatra, mert az én pélóm 4 centi vastag sincs.
tegnap 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező!

Az egy dolog, hogy volt komoly kapcsolata, de végső soron nem tudsz semmit arról, hogy az a nő mennyire élvezte vele a szexet, nem beszéltél vele.

De egyébként is mindegy. Ha nekik jó volt, az rajtad nem segít. Mert TI úgy tűnik, nem illettek össze szexuálisan. Persze ne érsd félre: nem akarlak lebeszélni arról, hogy hagyd el a pasast. Felőlem tovább próbálkozhattok, aztán majd lesz, ami lesz. Te döntesz.

Én azonban férfiként úgy gondolkodom erről a témáról, hogy ha csak arról van szó, hogy nem megy a szex (nem tudjuk a másikat kielégíteni), addig még lehet valamilyen kompromisszumot kötni. De ha a szex már fájdalmat okoz valamelyikünknek, és ezt nem sikerül záros határidőn belül orvosolni, akkor a kapcsolat megszakítása mellett döntenék. Ez így korrekt.

#1 voltam

tegnap 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem sem kéne erőltetnetek ezt a dolgot.

Sebészet lesz a vége.

tegnap 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Te még nem vagy készen erre.

Ha már készen lenne a szervezeted akkor kitágulnál és nedvesednél annyira hogy becsúszna.

Nem kell erőltetni, addig csak pettingeljetek meg orálozzatok és majd jön aza pillanat is amikor te fogod kérni hogy most már mehet.

tegnap 18:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valakinek volt komoly kaocsolata nem azt jelenti hogy nem lehet szar az ágyban.

Próbáljátok megfordítani. Ő csak feküdjön te meg csúszkálj a farkán vagy ahogy tudod engedd be. Te irányíts.

Ha te ujjazod magad az is ugyanolyan mint amikor a pasi?

tegnap 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Kész kell, hogy legyek rá, mert már elmúltam 20 éves is. Nedvesedni nedvesedek rendesen.
tegnap 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Rendelkezésére ÁLLok, hölgyen. A 4 centi széles pélóm bevetésre kész.

tegnap 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Próbálkozz egyedül egy ideig.

Ujjal, vibrátorral.

Ha azokkal már megy akkor menni farokkal is.

ma 05:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!