Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ez a dolog vagy túlreagáltam és nem kellett volna szakítanom? (18/L)

Figyelt kérdés

Körülbelül egy-másfél hónapja randizok egy pasival. Szombaton egy kicsit ittasabb beszélgetés során elmondta hogy nem is egyszer szexelt prostival. A prosti még nem is lenne probléma, de nem a rosszlányokos fajtáról van szó, hanem akit az út szélén fel tudsz venni. Ez engem egyrészt iszonyatosan meglepett, mert 1.helyes pasiról van szó, több lány is írogatott neki egy ideig instagramon meg fb-n, szóval mindig talált volna valamit. 2.nagyon jó családból jön, dolgozik is egyetem mellett és elég jól is keres diák létére, szóval nem gondolnám hogy a pénz lenne a probléma. Engem ez az egész olyan szinten elundorított tőle, hogy mondtam neki tartsunk egy kis szünetet. Még nem szexeltünk, én szűz is vagyok, de csináltunk már egy-két dolgot. Viszont lehet kegyetlenül fog hangzani, de mióta ezt elmondta egyszerűen undorodom a gondolattól hogy mégegyszer kinyaljon vagy belém tegye az ujját.

Mit gondoltok, szerintetek csak én reagáltam túl a dolgot, vagy tényleg nagyon undorító?

2021. ápr. 12. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Ki versenyeztette meg a névtelen kérdező és az útszéli prosti higéniáját? :)
2021. ápr. 12. 16:17
 22/26 AERROW ***** válasza:
12%
Ugyan már csajok, mindig azt hangoztathjatok hogy szeretitek ha őszinte a srác veletek most őszinte volt és kidobtad. :D megérte az őszinteség.kulonben is elég kevés pár lenne együtt ha mindenkiről kiderülne minden
2021. ápr. 12. 16:54
 23/26 anonim ***** válasza:
23%
Kissé gondok vannak a világfelfogásoddal, nem is tűnve fel neked sok ellentmondás és logikátlanság, vagy amiket meg se bírsz igazán racionálisan magyarázni azok közül, amiket érzel/állítasz/gondolsz.
2021. ápr. 12. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:
41%
Láthatolag nem csak te tartod undoritonak. Nagyon sokan vagytok akikbe ezt belenevelték. Ha olyan csajokra utazott volna akik egy jobb buliban részegen két hányás között már a harmadik f-t cummantja le az ellen semmi kifogás, hiszen csak jol akarták érezni magukat. De ha elhangzik az a szo, hogypr osti, na az kiveri a biztositékot. Föleg ha utak mentén várja a kuncsaftokat.
2021. ápr. 12. 20:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Ma szakítottam vele, szóval már nem aktuális a téma, de azért köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 13. 10:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Ügyes, ügyes, csak így tovább!
2021. ápr. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!