Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ez a dolog vagy túlreagáltam és nem kellett volna szakítanom? (18/L)

Figyelt kérdés

Körülbelül egy-másfél hónapja randizok egy pasival. Szombaton egy kicsit ittasabb beszélgetés során elmondta hogy nem is egyszer szexelt prostival. A prosti még nem is lenne probléma, de nem a rosszlányokos fajtáról van szó, hanem akit az út szélén fel tudsz venni. Ez engem egyrészt iszonyatosan meglepett, mert 1.helyes pasiról van szó, több lány is írogatott neki egy ideig instagramon meg fb-n, szóval mindig talált volna valamit. 2.nagyon jó családból jön, dolgozik is egyetem mellett és elég jól is keres diák létére, szóval nem gondolnám hogy a pénz lenne a probléma. Engem ez az egész olyan szinten elundorított tőle, hogy mondtam neki tartsunk egy kis szünetet. Még nem szexeltünk, én szűz is vagyok, de csináltunk már egy-két dolgot. Viszont lehet kegyetlenül fog hangzani, de mióta ezt elmondta egyszerűen undorodom a gondolattól hogy mégegyszer kinyaljon vagy belém tegye az ujját.

Mit gondoltok, szerintetek csak én reagáltam túl a dolgot, vagy tényleg nagyon undorító?

2021. ápr. 12. 15:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Én megértelek,nekem se kéne ilyen férfi.
2021. ápr. 12. 15:41
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Én teljesen megértelek. Nem a prostizással van a legnagyobb baj, hanem hogy a mindenféle kankós szifiliszes útszéli után hozzád nyúl. :D Ráadásul azokon a lányokon az összes kamionsofőr meg aki akar átmegy, és nyilván egy fiatal -elmondásod alapján jól szituált- fiatalember erre nincs rászorulva.. Engem is undorral töltene el ez a tudat, és én sem akarnék ilyen pasival együtt lenni.
2021. ápr. 12. 15:43
 3/26 anonim ***** válasza:
58%

Valamilyen szinten megértelek.

Valahogy nekem is rosszul esne, hogyha megtudnék a páromról egy ilyen dolgot, és itt nem a prostikat ítélem el ezalatt, hanem a párom csökkenne a szemembe.

Másrészt van bennem egy olyan kis fura érzés, hogy lehet ha egyszer szingli leszek és végelkeseredettségemben akarok egy jó orgazmust, meglehet, hogy befizetek egy 10/10-es csávóra. De ezt is tuti egyszer tenném meg, csupán egyetlen alkalommal, kipróbálás gyanánt, és megértem ha a párom is kíváncsiság miatt egyszer megteszi.

Nyilván ha rosszlányokhoz megy az még inkább igényesebb ízlésre vall, mintsem egy útszélinél, de ezen nem lehet változtatni mostmár.

Én amondó vagyok, hogy egy alaklom férjen bele. Olyan csávóval azonban én se jönnék össze, aki kétszer is prostizott.

(de vigyázz, most jönnek az incelek, akik szerint minden nő prűd és csak pénzes pasikkal jönnek össze és igenis jó dolog szerintük a prosti, szóval összességében: ne adj itt senki véleményére. Ahogy érzed, úgy van jól.)

2021. ápr. 12. 15:45
 4/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát itt azért van egy kis túlreagálás is igen, nyilván én se örülnék annyira a dolognak de mindenkinek lesz valamilyen múltja, amit vagy elfogadsz vagy tovább állsz. Ha melletted csinálja az más tészta, ha előtted akkor gyakorlatilag közöd sem igazán van hozzá. Egyébként ha a rosszlányokost elfogadtad volna ezt miért nem? Az miért számít tisztábbnak?
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Csak te reagálod túl. Az akkor történt és nem most. Ha én összefosom magam egy vendégségbe és a deszka is olyan lesz, meg eldugítom ott a wc-t, meg kezem is fosos lesz, amikor kitörlöm és elfogy pont a wc papír és törölkőzőbe törlöm a kezemet, akkor milyen embernek gondolnak ott a vendégségbe vagy más ember, ha megtudja?

Attól a srác ugyanolyan ember veled, akit megismertél valamilyen szinten, attól hogy útszéli prostit kipróbálta. Attól, hogy valaki csinos, meg szép az nem azt jelenti belső értéke is olyan csillogó, amit te gondolsz. Ha nem tudod ezt elfogadni, amit láthatóan nem tudsz, szakítsál vele, mert más az értékrendetek. Lehet ő simán befingik majd veled otthon vagy máshol és akkor azt is undinak fogod gondolni, mert hát helyes fiú és mégis befingik az orrom alá.

6/26 anonim ***** válasza:
70%
Én is undorodnék tőle. Fiatal vagy, találsz különbet.
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
Én is megértelek, nekem sem férne ez bele.
2021. ápr. 12. 15:46
 8/26 anonim ***** válasza:
20%

Nekem meg ilyen nők nem kellenének, bocs. Miért beteg? Mert minden prosti az? A lakásos meg nem az?

(SOHA nem fizettem a szexért!)

Röhej!

F, 35

2021. ápr. 12. 15:47
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Sokat vesztettünk veled,drága 8-as:D
2021. ápr. 12. 15:55
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen, abban nem kételkedem hogy simán találhatnék olyat aki nem csinálna ilyet. Nem tartom magam csúnyának, sok pasinak is bejövök(nem dicsekedésképp írtam) szóval a párkereséssel nem is lenne probléma. Inkább az zavar, hogy személyiségre meg tök cuki, normális a srác, csak egyszerűen rosszul vagyok, és hányingerem van a gondolattól hogy pont egy(vagy kitudja hány, mivel azt mondta hogy nem egyszer) útszélit dugott meg. Én sem vagyok a prostizás ellen, de azért egy rosszlányokos csaj meg egy olyan között aki az úton áll van különbség..
2021. ápr. 12. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!