Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez belefér a házasságba? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez belefér a házasságba? Vagy túlreagálom és tényleg egy ártatlan dolog volt?

Figyelt kérdés

Férjem vállalkozó. Természetesen vannak női ügyfelei, amivel nincs gond. Viszont szombaton egy rendezvényen hátranézek, a férjemet épp egy csaj puszilgatja. Kérdeztem, ez meg ki volt. Mert nagyon gyorsan lelépett, engem be sem mutatott. Kiderült, hogy az egyik ügyfele, aki a szomszédunk. Mikor kérdeztem, hogy mióta vagyunk ilyen jóban, hogy szomszédokat puszilgatunk, akkor azt mondta, barátok. Soha nem jártunk össze, én sosem beszéltem vele. Utána már nem barátja, csak haverja. Viszont mikor rákérdeztem, kit és miért puszilgat, úgy felháborodott, hogy rég láttam így fellázadni. Mert mit gondolok én, ott állt a pasija is.

Azt tudni kell a férjemről, hogy nem egy puszilkózós fajta, tesónak, anyunak ad puszit, aztán ennyi. Haverokkal, szomszédokkal, barátokkal sosem puszilkózik.

És azzal mentegetőzik, hogy ő nem is akarta, csak a csaj. De a viselkedésből, nézéséből nem ez jött le.

2019. júl. 15. 09:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem szokott ilyet csinálni, de azzal a nővel megtette, azt jelenti megrakná.

Biztos jól választottad meg életed párját, ha képes ilyen helyzetbe hozni?

2019. júl. 15. 09:33
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
Ha ott állt mellettük a nő partnere, valószínűleg nem olyan jellegű puszi volt, ami miatt aggódnod kellene.
2019. júl. 15. 09:34
 3/27 A kérdező kommentje:

Kérdeztem, miért nem mutatja be nekem az új barátját. Azt mondta, miért kellene mindenkit bemutatnia nekem.

Nem érdekelne, ha mindenkit puszival köszöntene. De csak ezt a csajt köszöntötte így.

2019. júl. 15. 09:38
 4/27 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meg nem kell bolhából elefántot csinálni és mindenért hisztizni, ami eltér a megszokottól.

Ne legyél már féltékeny és hisztis. Nem köteles mindenkit bemutatni neked.

Ha meg eleve van a csajnak párja, akkor meg végképp nem értem a gyerekes viselkedésedet.

Harmonikusan boldog a kapcsolatotok? Ha igen, akkor mit gyerekeskedsz?

2019. júl. 15. 09:42
 5/27 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek az elsővel.:/
2019. júl. 15. 09:43
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor tiyztázzuk, sorry nekem nem világos: puszi-puszival (arcra) köszöntek el vagy a csaj nem köszönésjelleggel puszilgatta?

Ha csak köszöneses jelleggel akkor szerintem az nem sok mindent jelent. Én abszolút nem szoktam puszival köszönni senkinek, max egy-két rokonnak aki megsértődne. Egyszer egy rendezvényen összefutottam en meg egy barátnőm egy ismerős sráccal aki puszival köszönt. En meglepődtem mert nem szoktam pusziszkodni senkivel de nyilvan nem akartam udvariatlan lenni, elhúzódni ilyesmi (főleg hogy amúgy bejön a pasi:D). Szóval csak arra akarok kilyukadni hogy lehet a csaj kezdte el így a köszönést, a párod meg nem akart bunkó lenni hogy azt mondja bocs en így nem köszönök. Emiatt még ne aggódj.

2019. júl. 15. 09:53
 7/27 A kérdező kommentje:
Így köszöntek, állítólag így szoktak. Csak ez a szomszédom-barátom-csak haverom, megmagyarázni sem tudom, kim, elég fura. Meg az, hogy én, mint felesége kb 10 éve nem kapok nemhogy csókot, még puszit sem találkozáskor, elköszönéskor.
2019. júl. 15. 09:57
 8/27 anonim ***** válasza:
67%
Egyes nők miért nem tudnak viselkedni? Ha az én páromat puszilgatná egy nő felrúgnám a Holdra. :)
2019. júl. 15. 09:58
 9/27 A kérdező kommentje:

Most ez akkor hiszti, amit csinálok? Vagy van jogom, hogy számon kérjem?

Ő azt mondja, kettős mérce, amit csinálok. Mert volt egy kilengésem, de csak csók volt, más nem. Úgyhogy most ő feljogosítva érzi magát, hogy bárkivel jóban legyen.

2019. júl. 15. 10:13
 10/27 anonim ***** válasza:
28%
Van egy csomó lányhaverom aki ölelget, puszilgat. Aki ezen fennakad az egyből lapát!
2019. júl. 15. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!