Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek heti egy "kocsmázá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek heti egy "kocsmázás" belefér?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a párom heti egyszer berúg. Most vàrom az első babánkat és kicsit bizonytalan vagyok, hogy jó ötlet -e megtartani a kicsit. Amúgy szerencsére nem kötekedik a párom, de zavar,ha iszik. Szerintetek túl aggódom?
2015. máj. 3. 19:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem fér bele.
2015. máj. 3. 19:50
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se fér bele.
2015. máj. 3. 19:54
 3/33 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom, de a párod alkoholista
 4/33 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nem fér bele. Mondjuk én eleve nem kezdenék kapcsolatot részeges emberrel. Gondolom ilyen volt már akkor is mikor összejöttetek, szóval ne csodálkozz. Nem vagyok én antialkoholista, de a rendszeres részegség nagyon nem fér bele. Nagyon gyorsan lesz a heti egy alkalomból minden nap. Pláne ha megjön a baba, ami mindig nagyon nehéz időszak.
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Heti egyszer rendesen berúgni, ha ez rendszeres, már egészségügyi szempontból problémás. Ha nincs szó berúgásról, csak egy sör (vagy hasonló alkoholmennyiségű más ital) melletti beszélgetésről a baráti társasággal, az még teljesen belefér.
2015. máj. 3. 19:55
 6/33 anonim ***** válasza:
97%

nekem sem fér bele.

az én párom soha nem jár kocsmába.

Ha úgy volna hogy kéthavonta a barátaival egy-egy sör mellett megbeszélnék az élet nagy dolgait...az csak-csak.

de ehhez nem kell hetente egyszer berúgni.

2015. máj. 3. 19:56
 7/33 anonim ***** válasza:
57%

Attól függ, hogyan teszi. A párom is heti egyszer el szokott menni a haverjaival és sokszor isznak többet a kelleténél. Erre ráhúzhatnánk, hogy alkoholista.

Ennek ellenére nem tartom annak. Ha úgy alakul, hogy nem tud elmenni, semmi probléma nincs a dologgal. Most már három hete minden hétvégén volt valami más dolgunk, és simán lemondta az iszogatásokat. Ebből szerintem arra lehet következtetni, hogy ha a jövőben a gyerek miatt nem tud elmenni, abból sem lesz gond. Ha meg el tud menni, hát hadd menjen :)

Szerintem beszéljétek meg a dolgot. Sokat számít az, hogy hogy viszonyul a kérdéshez.

2015. máj. 3. 19:58
 8/33 A kérdező kommentje:
Ma is megivott öt sört. Félek, hogy belekeveredik valamibe.
2015. máj. 3. 19:58
 9/33 Nád a házam teteje válasza:
96%
Ha heti egyszer sörözik egyet, az belefér. De ha berúg, az nem.
2015. máj. 3. 19:59
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a heti egy szórakozással van a gond, hanem a berúgással, iszonyatosan gáz, ha felnőtt ember nem tud mértéket tartani és hulla részegre leissza magát. Csak azt nem értem, ez miért akkor jut eszedbe és kezd el zavarni, amikor tehes vagy? Talán előbb kéne gondolkozni és utána cselekdni...
2015. máj. 3. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!