Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér egy házasságba konfliktus nélkül? A férj versenytáncol és a táncpartnere egy gyönyörű nő.
A versenytáncot az ember nem felnőtt fejel házasként kezdi, szóval a nő nyilván már így ismerte meg. Utólag háborogni és partnercserét követelni pofátlanság.
És igen, nekem beleférne konfliktus nélkül. Tudod, bizalom...
...jajj.
A bizalom sokkal fontosabb összetevője egy NORMÁLIS házasságnak, mint a szép táncpartner. Az ha jól értem MUNKA!
Ha az én férjem nőgyógyász, akkor nekem jogom van tépni a hajam? :)
Ha a férjem sportol és sportot is tanít: nálam fiatalabb, fittebb, csinosabb nők is vannak körülötte- sőt ő is "fogdossa" őket, ha a gyakorlat miatt szükséges... akkor?
Ha a férjem közszereplő és a bulvárlapokban lefotózzák a csinos másik celebbel, majd még körítenek is hozzá sztorit, akkor???
A kérdés felvetése feltételezi rólad kérdező, hogy itt a bizalommal vannak komoly gondok. Szinte bármilyen munkahelyen vannak csinos kollegák, érdekes nők vagy helyzetek- sok foglalkozás jár testi kontaktussal (orvos, ápoló, sportoló, gyógytornász, masszőr, kozmetikus és még sorolhatnám)- mégis sok ilyen foglalkozású ember él értékes, boldog kapcsolatban.
BIZALOM :)
Sharon Stone az Elemi ösztön című igencsak pikáns film forgatása során rengetegszer intim helyzetbe került Michael Douglas-szel.
Ennek ellenére a való életben soha semmi sem volt közöttük, elmondások szerint gyűlölik is egymást, és a forgatások szünetében egymáshoz sem szóltak.
Aki olyan, az táncpartner nélkül is kerít alkalmat, hogy megcsalja a párját, aki meg nem, annak tucat nőci is táncikálhat...
A férjem 3 éven keresztül napi 8,5 órát volt összezárva egy nővel kb. 10 négyzetméteres berácsozott helyen, amin csak egy ablak volt. Sosem voltam féltékeny.
De ha nem lett volna a férjem házas, akkor se lett volna köztük semmi, pedig a csaj nagyon jól tartja magát. Férjem végül azért is váltott végül munkát, m már nem bírta az egész napos rinyát (mensturációját,pasijait meg mindent kifejtett neki részletesen a csaj). Tehát az h jól néz ki, az még nem azt jelenti,h minden pasit automatikusan fel tud szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!