Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb szünet a kapcsolatotokban, melyet
folytatás követett? Miért volt szünet?
Figyelt kérdés
Azért kérdezek itt, mert tapasztaltabb, komolyabb emberek látogatják ezt az oldalt..
Egy év.Elmenekültem tőle,bár szerettem de megfojtott a szerelmével.Aztán csak csak egymásra találtunk.Még 4 évig voltunk ezután együtt.A szünet előtt pedig 3 évig.Azóta eltelt megint 4 év mióta nem vagyunk együtt.
2014. aug. 28. 12:17
2/10 anonim válasza:
Ha egy kapcsolatban szünetet kell tartani, akkor azzal már nagy a baj. Nem hiszek abban, hogy rendbe lehet hozni.
2014. aug. 28. 12:18
3/10 anonim válasza:
Nem igazán lehet szünetnek nevezni, de 2 év. Épp, hogy csak összejöttünk először, pár napot randizgattunk, de úgy alakultak a dolgok, hogy annyiban maradt. Én visszamentem az exemhez, azt hittem őt nem is érdeklem. Közben 2 évig meg egymáson járt az agyunk, hogy de jó lenne mégis együtt lenni. Ebből a 2 évből, 1 évig nem is beszéltünk, utána már elkezdtünk beszélni neten, aztán szépen lassan összemelegedtünk megint. Azóta eltelt 4 év, már a felesége vagyok.
2014. aug. 28. 12:23
4/10 anonim válasza:
Egy év. Túl fiatal voltam, és befolyásolható (mások által), és ez eléggé rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra.
3 évvel később összeházasodtunk, annak is már több, mint 4 éve.
2014. aug. 28. 12:27
5/10 anonim válasza:
Nekem anno egy nyár volt az exemmel, kár volt kibékülnünk, mert 5 hónap múlva végleg vége lett, csak nagyobb balhékkal.
2014. aug. 28. 12:35
6/10 anonim válasza:
2 év szünet. Olyan problémáink voltak, amik csak úgy maguktól nem oldódtak meg. Én próbálkoztam, de ő nem tett semmit. Szakítottam vele. Aztán ő kezdeményezte az újrakezdést, és a problémák megoldásáért is hajlandó volt tenni. A 2 év alatt is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Egyikünknek sem volt az idő alatt más. Igazából ezalatt jöttünk rá, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak és hogy mennyire nem vágyunk másra, csak egymásra.
2014. aug. 28. 12:46
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a komoly választ!
#6-os, milyen problémák voltak köztetek? Mennyire kommunikáltatok a "szünet" során?
2014. aug. 28. 13:15
8/10 anonim válasza:
7: A problémákat nem részletezném, mert személyes, meg nem is a probléma milyensége volt a lényeg, hanem az, hogy ő nem akart vele foglalkozni. Mert hogy szerintem mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Én besokalltam, nem éreztem magam boldognak és szakítottunk.
A 2 éve alatt szinte minden nap kommunikáltunk vagy telefon vagy sms. És nem volt olyan hét, hogy ne találkoztunk volna.
2 év után adtam be a derekam. Akkor még nem tudtam, hogy mire számíthatok. Az végül is csak az újrakezdés után derült ki, hogy mennyire megváltozott.
2014. aug. 28. 14:27
9/10 anonim válasza:
2 hónap. Nem mondta el, hogy nős volt. Ami alapvetően nem lenne baj, normál esetben nem is háborodtam volna fel, de hosszabb távon zaklatott (éjjeli telefonok, fenyegető mailek/levelek, betörés) az exneje. Mindig azt mondta, elképzelése sincs, ki lehet a csaj.
2014. aug. 28. 17:27
10/10 anonim válasza:
Az első 2-3 év kb úgy nézett ki, hogy fél év együtt, fél külön, ez sormintában. Ő válás után volt, emiatt kicsit "megkattant".
Aztán mégiscsak újra meg újra egymásra találtunk és kb 4 évvel ezelőtt már együtt is maradtunk. Azóta lett házasság, gyerek, közös lakás, közös hitel és jól működik a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!