Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér egy házasságba konfliktus nélkül? A férj versenytáncol és a táncpartnere egy gyönyörű nő.
Ekkora marhasàgot!!!!!!!
Ha ennyire fèltèkeny vagy, minek jöttèl össze egy versenytàncossal? Nem most kezdte az biztos.
ŐK nem azèrt vannak ott hogy kikezdjenek a màsikkal, hanem dolgoznak, ez a feladatuk, a munkàjuk!!!! Azèrt vannak ott hogy versenyeket nyerjenek ès ez bizony nem megy úgy ha olyanok mint egy darab fa.
Èlvezni kell amit csinàlnak, oda tenni magukat szenvedèlyesen.
Ha neked ez nem fèr bele, bocs de nem kellett volna hozzàmenned!
Nézd akit lehet vinni,azt viszik is.
De ha már a házasságig eljutottak,akkor úgy gondolom kell legyen annyi bizalom a kapcsolatban,hogy ebből ne legyen probléma.
Meg lehet beszélni,el lehet mondani,hogy nem tetszik,konfliktus nélkül egy bizalommal teli kapcsolatba belefér.(Én nőként jégkorongozom,fiúkkal-és egy-két lánnyal-eddig sose volt semmi bajom belőle,pedig tartós kapcsolatban élek.Persze más,mert itt nincs intimkedés,de van helyette 110%-os férfitöbblet.)
De most komolyan,ezért nem fogja abbahagyni a férj a táncolást,miért tenné?
Én ha feleség helyében lennék,örülnék hogy milyen férjem van hogy, hogy tud táncolni.
Ez ugyanolyan dolog, mint hogy egy színész akár szerelmes jeleneteket is csinál a kollégáival, vagy, hogy a nőgyógyász nőket vizsgál...
Nyilván belefér a versenytánc is!!!
Én nőként 62 férfival dolgozók együtt (4-en vagyunk lányok), akik közül a legtöbb kifejezetten izmos, jóképű férfi.
Én mégis a férjemet szeretem és alig várom, hogy hazamenjek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!