Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez belefér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér egy házasságba konfliktus nélkül? A férj versenytáncol és a táncpartnere egy gyönyörű nő.

Figyelt kérdés
Aki nem a felesége természetesen. A feleség előbb-utóbb féltékeny lesz, gondolom sokat gyakorolnak együtt és a tánc azért elég "intim" is tud lenni.

2015. jan. 5. 13:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%

Ekkora marhasàgot!!!!!!!

Ha ennyire fèltèkeny vagy, minek jöttèl össze egy versenytàncossal? Nem most kezdte az biztos.

ŐK nem azèrt vannak ott hogy kikezdjenek a màsikkal, hanem dolgoznak, ez a feladatuk, a munkàjuk!!!! Azèrt vannak ott hogy versenyeket nyerjenek ès ez bizony nem megy úgy ha olyanok mint egy darab fa.

Èlvezni kell amit csinàlnak, oda tenni magukat szenvedèlyesen.

Ha neked ez nem fèr bele, bocs de nem kellett volna hozzàmenned!

2015. jan. 5. 13:45
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem könnyűvérűek - kedves négyes - a versenytáncosnők. Hányat ismersz?
2015. jan. 5. 13:45
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Ismerek jónéhányat személyesen. Tapasztalatból írtam, amit írtam.
2015. jan. 5. 13:52
 14/26 anonim ***** válasza:
58%

Nézd akit lehet vinni,azt viszik is.

De ha már a házasságig eljutottak,akkor úgy gondolom kell legyen annyi bizalom a kapcsolatban,hogy ebből ne legyen probléma.

Meg lehet beszélni,el lehet mondani,hogy nem tetszik,konfliktus nélkül egy bizalommal teli kapcsolatba belefér.(Én nőként jégkorongozom,fiúkkal-és egy-két lánnyal-eddig sose volt semmi bajom belőle,pedig tartós kapcsolatban élek.Persze más,mert itt nincs intimkedés,de van helyette 110%-os férfitöbblet.)

De most komolyan,ezért nem fogja abbahagyni a férj a táncolást,miért tenné?

Én ha feleség helyében lennék,örülnék hogy milyen férjem van hogy, hogy tud táncolni.

2015. jan. 5. 13:53
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

Ez ugyanolyan dolog, mint hogy egy színész akár szerelmes jeleneteket is csinál a kollégáival, vagy, hogy a nőgyógyász nőket vizsgál...

Nyilván belefér a versenytánc is!!!

2015. jan. 5. 13:55
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
Én bíznék benne, de ettől még zavarna, hogy egy másik nőt fogdos rendszeresen, ezért eleve nem jönnék össze egy táncossal. Csak ha velem táncol. :) Egyébként nehéz megmondani, hogy belefér-e, nyilván van, akinek nem.
2015. jan. 5. 14:04
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
9-es: pénzváltóról van szó, miért ne lehetnének ott férfiak/nők vegyesen?
2015. jan. 5. 14:08
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Én nőként 62 férfival dolgozók együtt (4-en vagyunk lányok), akik közül a legtöbb kifejezetten izmos, jóképű férfi.

Én mégis a férjemet szeretem és alig várom, hogy hazamenjek hozzá.

2015. jan. 5. 14:15
 19/26 Septimius ***** válasza:
66%
Mér, mégis hogy mutatna egy rusnya nő a színpadon, he?
2015. jan. 5. 15:08
 20/26 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom, a férj nem a házasság után lett versenytáncos, tehát a nő tisztában volt azzal, mit csinál a pasi munka közben, és az hogy is néz ki. Ha eleve zavarta volna a helyzet, gondolom nem ment volna hozzá. Én legalábbis nem tudnék férjhez menni nőgyógyászhoz, aktfotóshoz, vagy bárki olyanhoz, akinek a munkája meztelen nők bámulásából és taperolásából áll, hiába tudom, hogy ez csak munka és számukra teljesen érdektelen, én nem tudnám elviselni. Így nyilván nem lenne ebből baj. Ha valaki már egyszer elfogadta, férjhez ment hozzá, majd utólag kezd nyafogni, na, az probléma. Ott megkérdőjelezném a feleség intelligenciáját, már elnézést.
2015. jan. 5. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!